Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν για επέμβαση στην καρδιά

Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην καρδιά για μπαϊπάς υποβλήθηκε ο θρύλος του γαλλικού σινεμά, Αλέν Ντελόν, που εισήχθη, όπως έγινε τώρα γνωστό, σε νοσοκομείο στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος στις 8 Νοεμβρίου θα γιορτάσει τα 82 του χρόνια, εισήχθη στο νοσοκομείο σύμφωνα με το περιοδικό Ici Paris, με επαναλαμβανόμενους πόνους στην πλάτη και στο αριστερό πόδι.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, που διήρκεσε 5 ώρες, πέρασε μια ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και άλλη μία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Ντελόν, που είχε παρουσιάσει πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, παραμένει υπό παρακολούθηση. Περίπου δέκα ημέρες μετά την επέμβαση δεν είχε γίνει γνωστό πότε θα έβγαινε από το νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός, σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του, είχε πει ότι είναι πολύ επηρεασμένος από τον θάνατο της πρώην συντρόφου του, Μιρέιγ Νταρκ, τον Αύγουστο του 2017.

Παρά τον χωρισμό τους -που αποδόθηκε στην επιθυμία του ηθοποιού να έχει παιδιά, κάτι που δεν ήταν δυνατό γι’ αυτήν, λόγω καρδιακής δυσπλασίας- παρέμειναν καλοί φίλοι.

«Ηταν η γυναίκα της ζωής μου», είχε δηλώσει προσθέτοντας ότι είναι καλύτερα που είναι πια μεγάλος και όχι 40, γιατί δεν θα έχει πολύ χρόνο να ζήσει χωρίς αυτή, ενώ εκδήλωσε την επιθυμία να «φύγει».

The post Στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν για επέμβαση στην καρδιά appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα