Σταρ -και ένας πλανητάρχης- που άρχισαν την καριέρα τους σε fast food

Η εμπειρία του ολυμπιονίκη Καρλ Λούις ως εργαζόμενου σε γνωστή αλυσίδα ταχυεστίασης τού έμαθε να εκτιμά τον χρόνο και την εγρήγορση. Για την τραγουδίστρια Pink ήταν ένας εφιάλτης ενώ για τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο ένα μάθημα ζωής, για το οποίο αργότερα έγραψε και άρθρο στην Washington Post.

Ο Μπραντ Πιτ ντυνόταν ως κοτόπουλο
σε γνωστό κατάστημα fast food (Jamie McCarthy/Getty Images/Ideal images)

Οι συνηθισμένες συμβουλές όπως «πότε μην το βάζεις κάτω, δεν ξέρεις ποτέ από που θα έρθει η ευκαιρία» ακούγονται τετριμμένες όταν είσαι σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει ή νιώθεις πως δεν εκτιμούνται οι ικανότητες σου. Ομως σε πολλές περιπτώσεις κρύβουν μια δόση αλήθειας όπως αποδεικνύουν και οι παρακάτω διάσημοι.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ο Μπραντ Πιτ πέρασε από διάφορες άσχετες δουλειές, έχοντας εγκαταλείψει τις σπουδές του και προσπαθώντας να κυνηγήσει το όνειρο του για μια καριέρα στην υποκριτική. Μία από τις παραξένες δουλειές που έκανε ήταν να ντύνεται σαν κοτόπουλο για να προσελκύσει πελάτες στο κατάστημα που εργαζόταν, το El Pollo Loco. (Το τρελό κοτόπουλο)

Ρέιτσελ ΜακΑνταμς (REUTERS/Danny Moloshok)

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Το Ημερολόγιο» ξεκίνησε την καριέρα της δουλεύοντας στα McDonald’s στον Καναδά. Οπως παραδέχεται η ίδια η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, δεν ήταν πολύ καλή υπάλληλος, συχνά ήταν αφηρημένη και ήταν αργή. Γι’ αυτό την είχαν βάλει στην υποδοχή να καλωσορίζει τους πελάτες.

Μπαράκ Ομπάμα (REUTERS/Evan Vucci/Pool)

Για τον πρόεδρο της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, η γνωστή αλυσίδα με παγωτά Baskin-Robbins υπήρξε σημαδιακή. Ηταν η πρώτη του δουλειά, όταν ακόμα ζούσε στην Χονολουλού στην Χαβάη. Αργότερα έδωσε το πρώτο του φιλί με την Μισέλ, την σημερινή Πρώτη Κυρία, μπροστά από ένα καταστήμα της αλυσίδας στο Σικάγο.

Τζεφ Μπέζος (REUTERS/Gary Cameron)

Ο ιδρυτής του Amazon, Τζέφ Μπέζος, πρόσφατα ανέφερε σε συνέντευξη του ότι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που αποκόμισε δουλεύοντας σε φαστφουντάδικο ήταν ότι έμαθε να σπάει αυγά με το ένα χέρι και πως η αγαπημένη βάρδια του ήταν το Σάββατο πρωί, γιατί το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να σπάει τριακόσια αυγά σε ένα μπωλ.

Σάρον Στόουν (REUTERS/Mario Anzuoni)

Πριν γίνει διάσημη και σύμβολο του σεξ παγκοσμίως, η Σάρον Στόουν εργαζόταν ως ταμίας στα McDonald’s στην Πενσιλβάνια.

Καρλ Λούις (Wikipedia)

Ο Ολυμπιονίκης «γιος του ανέμου», Καρλ Λούις, έμαθε να εκτιμάει τον χρόνο και την ταχύτητα εξαιτίας της δουλειάς του σε φαστφουντάδικο. «Ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός… δεν μπορείς να αφήσεις τις πατάτες να κρυώσουν. Αν αργούσα δέκα δευτερόλεπτα, δεν θα είχα χρυσό μετάλλιο» είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη.

Τζέι Λένο(Facebook)

Ο Τζέι Λένο, κωμικός και παρουσιαστής σε μία από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης, το «Tonight Show», από όπου έχουν περάσει πολλές διάσημες προσωπικότητες, δούλευε ως ψήστης σε φαστφουντάδικο όταν ήταν νέος.

Πινκ (Facebook)

Πριν γίνει διάσημη ως «Pink», η τραγουδίστρια πέρασε απο πολλές διαφορετικές δουλειές, κυρίως σε εστιατόρια όπως Pizza Hut και MacDonalds, από τις οποίες έχει μόνο κακές αναμνήσεις και συχνά αναφέρεται στην συγκεκριμένη προϋπηρεσία της σαν μια εφιαλτική εμπειρία.

Seal (Facebook)

Ο Seal, τραγουδιστής και πρώην σύζυγος του μοντέλου Χάιντι Κλουμ, κέρδισε τον πρώτο του μισθό δουλεύοντας σε φαστφουντάδικο.

The post Σταρ -και ένας πλανητάρχης- που άρχισαν την καριέρα τους σε fast food appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα