Σειρά συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Κύκλο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει πιθανότατα την Τρίτη ο Πρωθυπουργός, τους οποίους θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Eurogroup της περασμένης εβδομάδας, αλλά και για το Κυπριακό.

Πέρα από τους αρχηγούς των κομμάτων, τους οποίους θα συναντήσει κατ’ ιδίαν, ο κ. Τσίπρας θα ενημερώσει τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ενώ θα ακολουθήσει συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ, τις ευχές του Αλέξη Τσίπρα

και του Κυριάκου Μητσοτάκη για ταχεία ανάρρωση δέχθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το θεραπευτήριο στο οποίο την περασμένη Τετάρτη υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου.

Ο Πρωθυπουργός και ο κ. Μητσοτάκης τηλεφώνησαν στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του και θα επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντα του τις επόμενες ημέρες. Είναι μάλιστα πιθανό ότι ο κ. Θεοδωράκης θα συναντηθεί ο ίδιος με τον Πρωθυπουργό.

Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται, σε κάθε περίπτωση, να είναι πυκνή σε συναντήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί τη Δευτέρα θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον τούρκο ομόλογό του Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος αργότερα θα επισκεφτεί ιδιωτικά την Θράκη.

Την Τετάρτη ο κ. Τσίπρας πρόκειται να μεταβεί στις Βρυξέλλες όπου θα είναι, μαζί με την αρχηγό των Πρασίνων στην Ευρωβουλή Σκα Κέλλερ, και τον ηγέτη των γάλλων Σοσιαλιστών Μπενουά Αμόν, κεντρικός ομιλητής σε ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει η Προοδευτική Συμμαχία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

The post Σειρά συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα