«Σας ευχαριστούμε Ομπάμα»

Τώρα που ο διάδοχός του έχει ήδη εκλεγεί και η προεδρία του πλησιάζει προς το τέλος της, οι άνθρωποι γίνονται ιδιαίτερα συναισθηματικοί απέναντι στον Μπαράκ Ομπάμα, παρουσιάζοντας ένα είδος αξιολόγησης για τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ με πάρα πολύ υψηλή βαθμολογία. Στο Twitter, μάλιστα πολλοί εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τον πρόεδρο με το hashtag #ThankYouObama.

Nothing Was The Same. #ThankYouObama pic.twitter.com/2UyEmGTMi3

Philip Lewis (@Phil_Lewis_) November 16, 2016

Το hashtag χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του μουσικού αφιερώματος «BET Presents Love & Happiness: An Obama Celebration», που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 15 Νοεμβρίου από το τηλεοπτικό κανάλι BET (Black Entertainment Television) προς τιμήν του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και της πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα. Τα γυρίσματα έγιναν τον περασμένο μήνα στον Λευκό Οίκο όπου φιλοξενήθηκε η μουσική εκδήλωση και ήταν κάτι σαν μήνυμα αγάπης προς το προεδρικό ζεύγος. Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία παρακολούθησαν τη συναυλία των Τζάνελ Μονέι, Κόμον, Άσερ, The Roots και άλλων μαύρων καλλιτεχνών και δέχτηκαν ευχές από διασημότητες όπως οι ηθοποιοί Σάμιουελ Τζάκσον και Τζέσε Ουίλιαμς.

Η βραδιά ξεκίνησε με τα λόγια του Ομπάμα για το πόσο ξεχωριστή ήταν αυτή η εκδήλωση «Είναι λίγο γλυκόπικρο αυτό το τελευταίο μουσικό βράδυ μας», είπε. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ιστορία των ζωντανών εμφανίσεων στο Λευκό Οίκο και περιέγραψε πώς ο Τσέστερ Άρθουρ (ο 21ος Πρόεδρος των ΗΠΑ) άνοιξε τον 19ο αιώνα τις πόρτες στους μαύρους τραγουδιστές Fisk Jubilee Singers, ότι ο Ρούσβελτ άκουγε Σκοτ Τζόπλιν και πώς οι Κένεντι άλλαξαν τα πράγματα. «(Αυτό) μπορεί μην σας φαίνεται και πολύ σπουδαίο αλλά έτσι «κουνιόντουσαν» στην εποχή τους» είπε ο Μπαράκ Ομπάμα αστειευόμενος.

Ush»@BET: .@Usher got folks thinking they in a club and not on the @WhiteHouse lawn and we love it! #ThankYouObama pic.twitter.com/ml0HK13mzI»

— Nadia Raymond (@NadiaR5) November 14, 2016

Intelligent.
Dignified.
Poised.
Saved economy.
Got Bin Laden.
Cool as the other side of the pillow.
Miss u already.#ThankYouObama pic.twitter.com/bRCi1Gryke

— BrooklynDad_Defiant! (@mmpadellan) November 16, 2016

#ThankYouObama My Mom would collapse in pain and we had no idea why becuz she had no insurance. #Obamacare changed our lives and her life

— Moe (@Mollyright) November 16, 2016

Το κανάλι ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να συμμετάσχει στη συζήτηση με το hashtag #ThankYouObama και οι θεατές ανταποκρίθηκαν αμέσως χρησιμοποιώντας το για να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο για τα επιτεύγματά του και την συμπεριφορά του. Οι απαντήσεις ήταν γενικά θετικές, αν και μερικοί χρησιμοποίησαν το hashtag για να επικρίνουν τον πρόεδρο και να εκφράσουν την υποστήριξή τους στον Ντόναλντ Τραμπ.

#ThankYouObama Tweets

The post «Σας ευχαριστούμε Ομπάμα» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα