Πρωτοφανής επίθεση Πάγκαλου στον Τσίπρα: «Λέει μ@λ@κίες»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θόδωρος Πάγκαλος επιτίθεται λεκτικά στον Αλέξη Τσίπρα – ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χρησιμοποιεί σταθερά απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς (π.χ. «τσογλάνι») για τον Πρωθυπουργό. Είναι όμως μάλλον η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί δημοσίως αγοραίες εκφράσεις, έστω και αν πρόκειται για την πιο συνηθισμένη ελληνική λέξη.

Στο παρελθόν ο κ. Πάγκαλος

χρησιμοποιούσε τη συχνότητα του BHMA FM για να επιτίθεται στον κ. Τσίπρα, τώρα η επίθεση έγινε μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ. Αφορμή για τη νέα έκρηξη του κ. Πάγκαλου ήταν τα όσα υποστήριξε ο κ. Τσίπρας κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.

Ο πρώην υπουργός κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε σε ένα σημείο της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ να σχολιάσει την απάντηση του κ. Τσίπρα για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. «Αλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… Αλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων», είχε πει ο Πρωθυπουργός, με τον κ. Πάγκαλο να απαντά σε οξύτατο ύφος.

«Μαλάκας είναι, μαλακίες λέει», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επανέλαβε αρκετές φορές τον υβριστικό χαρακτηρισμό «τσογλάνι» για τον Πρωθυπουργό.

«Ποιος ανέθεσε στον κ. Τσίπρα να εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα», διερωτήθηκε με αφορμή τη σχετική αναφορά του κ. Τσίπρα και μίλησε για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος από τον Πρωθυπουργό και για εσχάτη προδοσία.

Ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση) ότι με το που ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους». Διεμήνυσε τέλος πως έχει ανοικτούς λογαριασμούς και με αυτούς που συνεργάζονται με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι θα έρθει και γι αυτούς η τιμωρία.

Μπορείτε να ακούσετε το συγκεριμένο απόσπασμα ΕΔΩ στο 6.20 της συνέντευξης του κ. Πάγκαλου στον Αρη Πορτοσάλτε.

The post Πρωτοφανής επίθεση Πάγκαλου στον Τσίπρα: «Λέει μ@λ@κίες» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα