Φιάσκο της Ελλάδας: Εμεινε στο 0-0 με την Εσθονία

Η Εθνική ομάδα, το βράδυ της Πέμπτης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει από την Πέμπτη τη δεύτερη θέση στον 8ο όμιλο και να εξασφαλίσει, εκτός απροόπτου, την πρόκριση στα μπαράζ πρόκρισης για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πέταξε δυο βαθμούς στο Φάληρο απέναντι στην Εσθονία, που με αποθέωση του κατενάτσιο πήρε το 0-0, απέναντι πάντως σε μια «χλωμή» ελληνική ομάδα.

Η ελληνική ομάδα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» -για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018- αναζητούσε την τέταρτη νίκη της για να εδραιώσει την παρουσία της στη δεύτερη θέση

και να υποδεχθεί την Κυριακή το Βέλγιο σε «τελικό» για την πρωτιά.

Οι 10 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις 1 των Εσθονών δεν λένε την αλήθεια, αυτή η Εθνική δεν θα μπορούσε να πάρει το νικητήριο φύλλο αγώνα. Kαι έτσι, οι τρεις βαθμοί της νίκης δεν ήρθαν.

Η Ελλάδα παραμένει αήττητη στον 8ο όμιλο, αλλά ήταν κακή, χωρίς ρυθμό και ιδέες και σώθηκε χάρις στην Κύπρο, που φρέναρε τη Βοσνία – παρότι είχε βρεθεί να χάνει 0-2 στο πρώτο ημίχρονο. Πλέον, η Εθνική μας είναι στο +2 από τη Βοσνία και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει το Βέλγιο την Κυριακή για να διατηρηθεί στη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Δεν είχε πολύ κόσμο στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» – αναμενόμενο από τη στιγμή που το όνομα του αντιπάλου δεν ήταν «εμπορικό» και θα ακολουθούσε το μεγάλο παιχνίδι με το Βέλγιο.

Τελικό αποτέλεσμα:
Ελλάδα – Εσθονία 0-0#GREEST #GoGreece #FIFAWorldCup2018 pic.twitter.com/lrxYLsQcER

— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) August 31, 2017

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Μανωλάς, Κ.Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Μάνταλος, Δώνης, Βέλλιος.
ΕΣΘΟΝΙΑ: Ακσάλου, Κάιτ, Κρουγκλόβ, Ντιμιτρίεφ, Άνιερ, Ζενιόφ, Κλάβαν ως αρχηγός, Γιάαγκερ, Καλάστε, Μπαράνοβ, Τενίστε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΒέλγιο 19β. +31 (33-2)Ελλάδα 13β. +7 (10-3)Βοσνία 11β. +7 (15-8)Κύπρος 10β. -3 (8-11)Εσθονία 5β. -12 (5-17)Γιβραλτάρ 0β. -30 (3-33)ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου

Ελλάδα-Βέλγιο
Γιβραλτάρ-Βοσνία
Εσθονία-Κύπρος.

Οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2018, οι 8 καλύτεροι δεύτεροι μετά από κλήρωση θα παίξουν μπαράζ (4 ζευγάρια σε ματς μέσα-έξω) και οι 4 νικητές θα προκριθούν στα τελικά της Ρωσίας. Σε ισοβαθμία μετρά η διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση και μετά τα μεταξύ τους ματς.

The post Φιάσκο της Ελλάδας: Εμεινε στο 0-0 με την Εσθονία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα