Προκριματικά Μουντιάλ 2018: H Εθνική Ελλάδας έμεινε όρθια

Η Εθνική μας υπό τον Μίκαελ Σκίμπε έφυγε… αλώβητη από τη Ζένιτσα κόντρα στη Βοσνία, αφού πήρε το 0-0 και παρέμεινε στη 2η θέση. Τώρα, όλα να εξαρτώνται από τα πόδια της.

Με αμυντική συνέπεια και, κυρίως, με καθαρό μυαλό στην κυκλοφορία της μπάλας, η Ελλάδα διατηρούσε την κατοχή, κόβοντας με σχετική άνεση τον ρυθμό που ήθελαν να επιβάλλουν οι γηπεδούχοι. Βέβαια, δεν έλειψαν στιγμές έλλειψης συγκέντρωσης μέσω των οποίων οι Βόσνιοι προκαλούσαν κινδύνους.

Κορυφαίος ο Καρνέζης

με σωτήριες επεμβάσεις σε μεγάλες φάσεις των Βόσνιων, τεράστια χαμένη ευκαιρία του Μάνταλου στο 81′ για το διπλό που θα έφερνε… πρόκριση από την Παρασκευή.

Ετσι, η ομάδα μας παραμένει αήττητη και έφτασε τους 12 βαθμούς, με τη Βοσνία να ακολουθεί 3η με 11.

Αυτό, της αφήνει ορθάνοιχτο τον δρόμο για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Αντικείμενο χτύπησε στο φινάλε του αγώνα τον Γιαννιώτα, ενώ οι Βόσνιοι κινήθηκαν και εναντίον των 30 ελλήνων φιλάθλων που βρέθηκαν εκεί! Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση.

Το Βέλγιο πέρασε εύκολα από το Ταλίν (0-2 την Εσθονία) και πήρε σαφές προβάδισμα στον όμιλο της Εθνικής μας, ενώ ένα γκολ του Σωτηρίου στο τέλος έσωσε την Κύπρο από το κάζο (1-2 στο Γιβραλτάρ).

Η Βοσνία είχε να μη σκοράρει, σε εντός έδρας αγώνα της, από τον Σεπτέμβριο του 2013.

The post Προκριματικά Μουντιάλ 2018: H Εθνική Ελλάδας έμεινε όρθια appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα