Πορεία οπαδών του Σώρρα στη Θεσσαλονίκη – αλλά ο «ηγέτης» έχει γίνει… καλόγερος!

Ο ηγέτης τους καταζητείται ως απατεώνας και μια εφημερίδα υποστηρίζει ότι κρύβεται μεταμφιεσμένος σε… μοναχό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε εκατοντάδες οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα να βγουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το πρωί του Σαββάτου για να διαδηλώσουν υπέρ των θέσεων του κινήματος «Ελλήνων Συνέλευσις» και φυσικά υπέρ της διαγραφής του χρεών τους.

Διότι μπορεί τα 600 δισ.

που υποσχόταν ο Σώρρας να αποδείχτηκαν ψεύτικα —τι άλλο θα μπορούσαν να ήταν;— αλλά εκείνοι θέλουν τη διαγραφή των χρεών τους. Αλλωστε είναι γνωστό ότι ορισμένοι εξ αυτών αντιμετωπίζουν και το ενδεχόμενο κατασχέσεων της ακίνητης περιουσίας τους, λόγω πλειστηριασμών…

Σύμφωνα με τον ιστότοπο voria.gr, αρχικά τα μέλη των «Ελλήνων Συνέλευσις» συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο από πολλές πόλεις της Βορείου Ελλάδας αλλά και την Αθήνα. Ο σχεδιασμός ήταν απλώς να διανείμουν φυλλάδια μπροστά στον Λευκό Πύργο, έπειτα όμως αποφάσισαν να κάνουν και πορεία στην Τσιμισκή καθώς και στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης, δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς.

Στο μεταξύ ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει εδώ και εννέα μήνες άφαντος, καθώς καταζητείται από τη Δικαιοσύνη για μια σειρά από απάτες. Και σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας» (ο Σώρρας είναι Πατρινός), ένα πρώην μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις και συνεργάτης του καταζητούμενου καταγγέλλει πως ο Σώρρας έχει μεταμφιεστεί σε καλόγερο, έχει αφήσει γενειάδα για να μην αναγνωρίζεται και κυκλοφορεί από την Πάτρα μέχρι τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρώην μέλος της Οργάνωσης, τον είδε, τον αναγνώρισε, τον συνάντησε στην οδό Πατησίων και ο Σώρρας… έκανε πως δεν τον ήξερε.

Σε κάθε περίπτωση η πορεία των οπαδών του Σώρρα στη Θεσσαλονίκη είναι μια απόδειξη ότι ορισμένα πράγματα σε αυτή τη χώρα, δύσκολα διορθώνονται.

The post Πορεία οπαδών του Σώρρα στη Θεσσαλονίκη – αλλά ο «ηγέτης» έχει γίνει… καλόγερος! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα