Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη – Από τον αρραβώνα στον θάνατο

17:35 3/1/2018 - Πηγή: Protagon

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες -εκ των οποίων τουλάχιστον δύο σε κρίσιμη κατάσταση- είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 στο εθνικό οδικό δίκτύο της Κρήτης, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, μετά από σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ.

Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε άτομα και στο άλλο δύο. Νεκροί είναι δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ενώ οι άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα

ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα του «Χαμόγελου του Παιδιού», δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και περιπολικά της Τροχαίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος, το όχημα με τους δύο επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος και «καρφώθηκε» στο άλλο ΙΧ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι νεκροί δεν ήταν μόνιμοι κάτοικοι της Κρήτης, αλλά βρίσκονταν στο νησί για τις γιορτές.

Από την πρώτη στιγμή, τα τοπικά μέσα έκαναν λόγο για οικογενειακή τραγωδία.

Τελικά, όπως έγινε γνωστό, στο δυστύχημα έχασε τη ζωή του ένα ζευγάρι φοιτητών -που είχαν μόλις αρραβωνιαστεί – και η μητέρα της μελλόνυμφης. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, ενώ η 14χρονη αδελφή της έχει τραυματιστεί.

Οι συγγενείς της 22χρονης είχαν έρθει μαζί και με άλλους συγγενείς από την Τήλο για να γνωρίσουν την οικογένεια του 24χρονου γαμπρού και την ώρα του δυστυχήματος οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του νεαρού (επέβαινε σε άλλο όχημα πιο πίσω) η οποία είδε μπροστά στα μάτια της το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο γιο της.

The post Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη – Από τον αρραβώνα στον θάνατο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα