Πωλείται το διάσημο σπίτι των παιδικών χρόνων του Σπρίνγκστιν

Ηταν το σπίτι μέσα στο οποίο ο μικρός Μπρους ονειρεύτηκε για πρώτη φορά να γίνει τραγουδιστής. Ενα μικρό διαμέρισμα στο Νιού Τζέρσεϊ που έμελλε να γίνει διάσημο και να εμφανιστεί σε εξώφυλλα δίσκων και βιβλίων με εκατομμύρια πωλήσεις. Τώρα, το σπίτι των παιδικών χρόνων του διάσημου αμερικανού τραγουδιστή, Μπρους Σπρίνγκστιν, πωλείται έναντι 269.000 δολαρίων.

To παλιό σπίτι του «Αφεντικού» χτίστηκε το 1905, είναι 224 τετραγωνικών μέτρων ενώ διακρίνεται στο εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας του θρύλου της ροκ

με τίτλο «Born to Run». Ο Μπρους Σπρίνγκστιν έζησε από τα έξι έως τα 19 του χρόνια στη συγκεκριμένη κατοικία στο Νιου Τζέρσεϊ, η οποία σήμερα στεγάζει δύο οικογένειες.

Το παλιό σπίτι του Σπρίνγκστιν (Google Maps)

Στην αυτοβιογραφία του, ο Μπρους Σπρίνγκστιν αναφέρει ότι στην τηλεόραση του συγκεκριμένου σπιτιού είδε πρώτη φορά τον Ελβις Πρίσλεϊ το 1956 στην τηλεοπτική εκπομπή Ed Sullivan Show και ότι αυτό ήταν μία καθοριστική εμπειρία, καθώς άρχισε να ονειρεύεται να γίνει ροκ σταρ.

Ο Σπρίνγκστιν που σήμερα είναι 68 ετών σήμερα έχει προφανώς την άνεση να ζήσει σε πολύ μεγαλύτερα σπίτια σε καλύτερες γειτονιές. Πάντα όμως δήλωνε περήφανος για το παρελθόν και την καταγωγή του από την εργατική τάξη. Ετσι, η φωτογραφία του ίδιου έξω από το παλιό του σπίτι έχει χρησιμοποιηθεί για το βιβλίο της περιοδείας και το ένθετο του άλμπουμ «Born in USA» το 1984.

Ο τραγουδιστής αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Μπρόντγουεϊ, όπου παρουσιάζει την «προσωπική και οικεία» παράσταση «Springsteen on Broadway» έως τον Φεβρουάριο.

The post Πωλείται το διάσημο σπίτι των παιδικών χρόνων του Σπρίνγκστιν appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα