Συναγερμός για ομηρία σε πάρκο αναψυχής στην κεντρική Αγγλία [βίντεο]

Συναγερμός σήμανε στη βρετανική αστυνομία για περιστατικό ομηρίας σε πάρκο ψυχαγωγίας στο Νάνιτον της κεντρικής Αγγλίας. Πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, πρώην εργαζόμενος του κέντρου, ο οποίος όπως έγινε γνωστό, κρατούσε τρεις ομήρους στην αίθουσα μπόουλινγκ.

A witness to an "ongoing incident" in Nuneaton says police have told her a man with a shotgun "had hostages" pic.twitter.com/k5TiOZ6Q63

Sky News

(@SkyNews) October 22, 2017

JUST-IN: Ambulance units attend the scene of hostage situation in #Nuneaton, England https://t.co/s4If5zv7Dv pic.twitter.com/WV1bIWWLhK

— RT (@RT_com) October 22, 2017

Aπό την τοπική αστυνομία που αρχικά ενημέρωσε για το περιστατικό στο λογαριασμό της στο twitter (βλ. το tweet κάτω) επιβεβαιώθηκε ότι το συμβάν δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Officers are currently dealing with an ongoing incident at Bermuda Park, #Nuneaton. Please avoid the area.

— Warwickshire Police (@warkspolice) October 22, 2017

Νωρίτερα φωτογραφίες από την περιοχή που «ανέβηκαν» στο Twitter, έδειχναν περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρα να έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέραν ότι οι δρόμοι που οδηγούν στο πάρκο, έχουν αποκλειστεί.

don’t go to bermuda park pic.twitter.com/X5Q7HcYDeb

— cal (@callumjwood98) October 22, 2017

Δημοσιογράφος της Coventry Telegraph, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ήδη στο σημείο προσγειώθηκε και ελικόπτερο – ασθενοφόρο.

The post Συναγερμός για ομηρία σε πάρκο αναψυχής στην κεντρική Αγγλία [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα