Ενέδρα θανάτου έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά

09:21 3/5/2017 - Πηγή: Protagon

Η ημέρα ξημέρωσε με σφαίρες πάνω από ένα σχολείο. Ενα αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς κοντά σε δημοτικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στα Γλυκά Νερά στην Αττική με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Οι πρώτες πληροφορίες κατέδειξαν ότι στήθηκε ενέδρα στον άνδρα για αυτό που αποκαλούμε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών». Ωστόσο υπήρξαν και παράπλευρα θύματα. Οχι μόνο τα έντρομα παιδιά και οι δάσκαλοί τους που τρομοκρατήθηκαν από τους αμέτρητους πυροβολισμούς αλλά και μια γυναίκα που τραυματίστηκε από εξοστρακισμένη σφαίρα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο

μετά τις 8:30 και ενώ το θύμα είχε μόλις αφήσει το παιδί του στο 2ο Δημοτικό Σχολείο των Γλυκών Νερών στην οδό Σαλώνων.

Αφού άφησε ο άνδρας το παιδί στο σχολείο και ενώ ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του στην πίσω πλευρά του κτιρίου, τον πλησίασε αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα. Ενα τουλάχιστον από αυτά άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ σκοτώνοντάς τον με πάνω από 10 σφαίρες!

Από τις σφαίρες που εξοστρακίστηκαν τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι μία γυναίκα που μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια οι δράστες απομακρύνθηκαν με το αυτοκίνητο που λίγο αργότερα εντοπίστηκε καμένο σε απόσταση 700-800 μέτρων.

Το αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν οι δράστες σε κοντινή απόσταση (ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Intime)

Την ώρα του περιστατικού τα παιδιά ήταν ήδη μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσων ενημέρωσης, το θύμα στο παρελθόν ήταν αθλητής body building ενώ φέρεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.

The post Ενέδρα θανάτου έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα