Οι ρωσίδες πόρνες είναι οι καλύτερες στον κόσμο, λέει ο Πούτιν

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε ότι δεν πιστεύει πως ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συνευρέθηκε με πόρνες στη Ρωσία, όταν επισκέφθηκε τη χώρα το 2013. Και δήλωσε πως θεωρεί τις πιο πάνω κατηγορίες μέρος μιας εκστρατείας υπονόμευσης του εκλογικού αποτελέσματος στις ΗΠΑ.

«Πρόκειται για προφανή κατασκευάσματα», ήταν η ακριβής διατύπωση που χρησιμοποίησε ο ρώσος πρόεδρος, μιλώντας επίσημα σε δημοσιογράφους στο Κρεμλίνο, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg. «Εκείνοι οι οποίοι διαδίδουν ψεύδη σαν αυτά που κυκλοφορούν τώρα εναντίον του νέου προέδρου των ΗΠΑ, εκείνοι που τα επινοούν και τα χρησιμοποιούν στην πολιτική μάχη, είναι χειρότεροι από τις πόρνες, επειδή δεν έχουν κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, υπενθύμισε πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ήταν αναμεμειγμένος με την πολιτική όταν είχε επισκεφθεί τη Μόσχα το 2013 και τότε, οι ρώσοι αξιωματούχοι δεν ήταν ενήμεροι για τις πολιτικές φιλοδοξίες του. «Είναι απόλυτη ανοησία το να πιστεύει κανείς πως οι Ρωσικές Υπηρεσίες Ασφαλείας παρακολουθούν κάθε αμερικανό δισεκατομμυριούχο», ανέφερε ο ρώσος πρόεδρος.

REUTERS/Sergei Ilnitsky/Pool

Το Κρεμλίνο έχει ήδη αρνηθεί ότι έχει στην κατοχή του οποιοδήποτε ταπεινωτικό υλικό για τον Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό συνέβη αμέσως μετά την πληροφόρηση που δέχθηκε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία η Ρωσία έχει στην κατοχή της επικίνδυνες προσωπικές πληροφορίες για τον ίδιο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξη Τύπου την 11η Ιανουαρίου, επιτέθηκε σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, για ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματά τους σύμφωνα με τα οποία οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες κατέχουν προσωπικές πληροφορίες για τον ίδιο και για τη Χίλαρι Κλίντον. Σύμφωνα με τα πιο πάνω δημοσιεύματα, υποτιθέμενος στόχος της Ρωσίας ήταν να μετατοπίσει την πολιτική των ΗΠΑ απέναντί της, ακόμη και εκβιάζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό τουλάχιστον, όπως αναφέρουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, περιέχεται στα υπομνήματα των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών προς τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά και τον Μπαράκ Ομπάμα.

REUTERS/Carlos Barria

Ο νέος αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε για τελευταία φορά στη Μόσχα το 2013 στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, ο οποίος του ανήκε επιχειρηματικά. Σύμφωνα με tweet που ανάρτησε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ τον περασμένο Ιούνιο, ήθελε πολύ να παρευρεθεί στα καλλιστεία ο ρώσος πρόεδρος, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας μεγάλος άντρας και δεύτερον, έχει αναμειχθεί με διαγωνισμούς ομορφιάς για πολλά χρόνια και έχει συναντήσει τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν προς τους δημοσιογράφους στο Κρεμλίνο. «Θεωρώ απίθανο να όρμησε σε κάποιο ξενοδοχείο για να συνευρεθεί με κορίτσια ελευθερίων ηθών. Παρότι τα δικά μας είναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα στον κόσμο».

The post Οι ρωσίδες πόρνες είναι οι καλύτερες στον κόσμο, λέει ο Πούτιν appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα