Ο Βασίλης Παπαδόπουλος βγήκε στον «αέρα» και διέψευσε Καμμένο

Και ξαφνικά ο αινιγματικός κ. Βασίλης Παπαδόπουλος βγήκε στον «αέρα» του ραδιοφώνου και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στα Παραπολιτικά 90,1 για να δώσει τη δική του εκδοχή για την επίμαχη συμφωνία Καμμένου με τη Σαουδική Αραβία, αλλά και μία αποκάλυψη για τη σχέση του με τον Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα

του μυστηριώδους μεσάζοντος, όχι μόνο διαψεύδεται ο ισχυρισμός του υπουργού Αμυνας ότι δεν τον γνωρίζει, αλλά η γνωριμία τους πάει αρκετά πίσω στο χρόνο, στο 1978!

Επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές το ερώτημα «θα αντέξετε το βάρος της αλήθειας;» ο Βασίλης Παπαδόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκιο, πρέπει να βρεις κι αυτόν που θα στο δώσει το δίκιο». Υποσχέθηκε μάλιστα στον παρουσιαστή της εκπομπής και ένα αποκαλυπτικό email, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το σημαντικό είναι «να μην αφήσουμε τους ψεύτες να προετοιμαστούν».

Όσο για τον χαρακτηρισμό «μεσάζων», αρκέστηκε να πει: «Ούτε σταρ είμαι, ούτε μεσάζων. Το καθεστώς μας επιτρέπει στους ανθρώπους να πουλάνε και να αγοράζουν». «Εγώ», είπε, «δεν επιλέχθηκα τυχαία να κάνω μια εργασία, επιλέχθηκα γιατί είμαι επιχειρηματίας και για να εξυπηρετήσω κάποιον πελάτη».

Με αφορμή εξάλλου όσα είπε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος για τον πατέρα του επιχειρηματία, Ηλία Παπαδόπουλο, και τη σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία (σ.σ. είχε μιλήσει για συμμετοχή του σε ομάδα επιχειρηματιών που συνόδευαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη σε ταξίδι του στη Μόσχα), ο κ. Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι ο ίδιος είχε φιλική σχέση με τον πατέρα του υπουργού, Ηλία Καμμένο.

«Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία τον Καμμένο -τον πατέρα του Πάνου- και πήρα το πρώτο αυτοκίνητό μου», είπε δίνοντας λεπτομέρειες για τη γνωριμία του με τον πατέρα του υπουργού, έναν από τους σημαντικότερους εμπόρους αυτοκινήτων που μεσουράνησε στις δεκαετίες του ’60 και ’70.

The post Ο Βασίλης Παπαδόπουλος βγήκε στον «αέρα» και διέψευσε Καμμένο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα