Ο Τζανακόπουλος για την αγωγή Καμμένου κατά Πετρουλάκη και Protagon

Κάποιες αποστάσεις από τον Πάνο Καμμένο και την αγωγή κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη και του Protagon επιχείρησε να πάρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Αποστάσεις που βέβαια μοιάζουν μικρές για να καλύψουν την κυβερνητική επιχείρηση ελέγχου του Τύπου, η οποία καταγγέλλεται από αντικειμενικούς παρατηρητές με αφορμή αυτήν την υπόθεση.

Συγκεκριμένα για την απόφαση του κ. Καμμένου να καταθέσει αγωγή για ένα δημοσιογραφικό κείμενο, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε: «Ο καθένας στη δημόσια σφαίρα, στη δημόσια ζωή, στην πολιτική σύγκρουση είτε είναι πολιτικός, δημοσιογράφος, υπουργός, βουλευτής κρίνεται για τις πρακτικές του, για το ήθος του και το ύφος του, για τον τρόπο τον οποίο επιλέγει να δίνει την πολιτική σύγκρουση».

Ο κ. Τζανακόπουλος συμπλήρωσε ωστόσο πως «σε περίπτωση που ένας πολίτης είτε είναι υπουργός της κυβέρνησης, είτε οποιοσδήποτε άλλος, θεωρεί ότι θίγεται από ένα δημοσίευμα, ο νόμος του παρέχει την δυνατότητα να προστατεύσει τον εαυτό του, την τιμή του και την υπόληψή του. Από εκεί και πέρα, τον λόγο έχει η αστική Δικαιοσύνη».

The post Ο Τζανακόπουλος για την αγωγή Καμμένου κατά Πετρουλάκη και Protagon appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα