Ο Τσιρώνης ζητά να νομιμοποιηθεί ακόμα και η ηρωίνη

Η αρχή έγινε λίγο μετά την ψήφιση του νόμου για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, όταν έγινε γνωστό ότι από το Μαξίμου -και με τις ευλογίες του γνωστού και μη εξαιρετέου Νίκου Καρανίκου- δρομολογεί τη νομομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης.

Ακολούθησε ο Γιάννης Τσιρώνης, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, οποίος προ δύο εβδομάδων πρότεινε να καλλιεργούμε κάνναβη στα μπαλκόνια μας και να πληρώνουμε παράβολο στο κράτος. Τώρα ο ίδιος το απογειώνει: ζητά να γίνουν νόμιμες όλες οι ουσίες, ακόμα και η ηρωίνη! Το σχετικό θέμα προβάλλεται πλέον σε πρωτοσέλιδο

του ελληνικού Τύπου.

«Η κάνναβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει αποποινικοποιηθεί, που σημαίνει ότι η ιδιόχρηση θα μπορεί είναι ελεγχόμενη και να έχει πληρώσει κάποιος το παράβολο του για να την κάνει. Να πω ότι να έχει στο μπαλκόνι του ένα φυτό και να πληρώνει 150 ευρώ για αυτό, ένα τυχαίο παράδειγμα λέω, θα σπάσει τελείως αυτό το παράκυκλο» ήταν η δήλωση του κ. Τσιρώνη πριν από δύο εβδομάδες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real FM.

Τώρα ο αν. υπουργός Ανάπτυξης, με συνέντευξή του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», που κυκλοφόρησαν εκτάκτως την Παρασκευή, ζητά να γίνει νόμιμη και η φαρμακευτική χρήση της ηρωΐνης. Είναι και αυτός ένας τρόπος να αλλάξει η ατζέντα; Ασφαλώς και είναι. Οι πολίτες θα ξεχάσουν την κατάρρευση των εργασιακών σχέσεων και την υπερφορολόγηση και θα συζητούν τα περί νομιμοποίησης των ναρκωτικών. Ομως σε κάθε περίπτωση -επειδή πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα- θα πρέπει να συζητηθεί πολύ σοβαρά.

The post Ο Τσιρώνης ζητά να νομιμοποιηθεί ακόμα και η ηρωίνη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα