Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 1-0 στο Ισραήλ, αλλά έδειξε ότι μπορεί…

Κρίμα. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 48′ ο Ισλανδός φορ Κιάρτανσον και ενώ είχε προηγηθεί μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι στάθηκαν αξιοπρεπέστατα και σε μια εβδομάδα μπορούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση αν έχουν την ίδια σοβαρότητα.

Ο Πανιώνιος, αν και παρατάχθηκε χωρίς τους Ιρανούς Μασούντ και Χατζισαφί

ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός. Επίσης ήταν και άτυχος διότι αν στο 8′ στη μεγάλη ευκαιρία του ο Γεσίλ είχε ανοίξει το σκορ για τον Ιστορικό, όλα θα κυλούσαν με άλλο, πιο βολικό τρόπο για την ελληνική ομάδα. Kαι όχι μόνο αυτό. Ο Μασούρας δύο λεπτά πριν από το γκολ των Ισραηλινών έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία.

Παρά την ήττα, ο Πανιώνιος έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης. Ιδιαίτερα αν παίξουν οι Χατζισαφί και Μασούντ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ράικοβιτς, Νταβινζάντα, Σπούνγκιν, Μπεν Χαΐμ, Τίμπι, Γεϊνί (83′ Πέρετζ), Γκολάσα, Μπατόκιο, Κιάρτανσον (86′ Ρικάν) Ατζίλι (74’ Ιχτζάκι), Σόενφελντ.

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο (83′ Ντουρμισάι) Σαββίδης (72’ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ (90+ Γλύνος).

The post Ο Πανιώνιος ηττήθηκε 1-0 στο Ισραήλ, αλλά έδειξε ότι μπορεί… appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα