Ο «Βράχος» Ντουέιν Τζόνσον θα είναι (;) αντίπαλος του Τραμπ για πρόεδρος των ΗΠΑ

Τυπικά είναι επίσημο. Συγκροτήθηκε μία επιτροπή για την προώθηση της υποψηφιότητας του Ντουέιν «Ροκ» Τζόνσον για τις εκλογές του 2020. Απλώς δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη ο ίδιος ο υποψήφιος.

Την καμπάνια «Run the Rock 2020» ίδρυσε ο Κέντον Τίλφορντ, ένας 26χρονος πολιτικός σύμβουλος και συγγραφέας που ζει και εργάζεται στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

«Αποφάσισα να συγκροτήσω την επιτροπή επειδή

οι ΗΠΑ είναι απίστευτα διχασμένες», σχολίασε ο 45χρονος ηθοποιός, παραγωγός, μιλώντας στο CNN. «Το ξέρω ότι πλέον ακούγεται ως κλισέ, αλλά νομίζω είναι τραγικό το ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει κάνει τίποτα για να ενώσει τη χώρα», είπε.

«Είμαι οπαδός του Ροκ. Είναι απίστευτος ψυχαγωγός και οι ιδέες για τις οποίες αγωνίζεται μου δίνουν μεγάλη έμπνευση. Ασφαλώς δεν έχει τυπική εμπειρία στην κυβέρνηση. Αλλά νομίζω ότι οι ψηφοφόροι έχουν απαρνηθεί την πεποίθηση ότι πρέπει να έχουμε έναν ηγέτη με εμπειρία. Η ευρεία, ενωτική, απήχησή του στη διχασμένη χώρα μας δεν έχει προηγούμενο», τόνισε ο Τίλφορντ.

Και; Τον ρώτησε τον Ντουέιν; Δεν γνωρίζουμε. Ο ηθοποιός και πρωταθλητής παλαιστής δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη. Και δεν έχει διευκρινιστεί ποια είναι η σχέση ανάμεσα στον ηθοποιό και τον συγγραφέα ή αν γνωρίζονται!

America, I hear you.

Tune in TONIGHT for our season finale of @nbcsnl for suprises and big laughs. #SNLFinale #5xHost #2020 pic.twitter.com/EdEgDwXX4V

Dwayne Johnson (@TheRock) May 20, 2017

Αλλά είναι γνωστό ότι ο Ντουέιν Τζόνσον έχει οραματιστεί τον εαυτό του στον Λευκό Οίκο και ότι έχει προβληματιστεί ιδιαιτέρως με το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ. Το παραδέχθηκε -ως κάτι αρκετά πιθανό- σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό GQ.

«Δεν μπορώ να αξιολογήσω τις επιδόσεις του τώρα, αλλά μπορώ να σας πω πώς θα λειτουργούσα εγώ», είπε πει ο ίδιος, αποφεύγοντας να μιλήσει για τον Ντόναλντ Τραμπ. «Προσωπικά πιστεύω ότι αν ήμουν πρόεδρος θα έδινα ιδιαίτερη σημασία στην ακεραιότητα. Η ηγεσία θα ήταν σημαντική. Το να αναλαμβάνεις την ευθύνη για όλους. Ιδίως σε όσους διαφωνούσαν», είχε πει.

«Αν διαφωνούσα με κάποιον δεν θα τον απομόνωνα. Θα τον ενσωμάτωνα. Θα άνοιγα μαζί του διάλογο. Θα αναλάμβανα την ευθύνη για όλους. Ιδίως για όσους διαφωνούσαν μαζί μου. Αν υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που διαφωνούν τότε μάλλον υπάρχει κάτι που δεν βλέπω, οπότε άσε με να το δω, να το καταλάβω», πρόσθεσε.

The post Ο «Βράχος» Ντουέιν Τζόνσον θα είναι (;) αντίπαλος του Τραμπ για πρόεδρος των ΗΠΑ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα