Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ μετακομίζουν στο Μοσχάτο «για να βάλουν τάξη»

Πάντα μία νέα εβδομάδα, ένα κανούργιο σπίτι, μία νέα θέση εργασίας είναι μία «καινούργια αρχή», μία ευκαιρία να αρχίσεις ξανά τη δίαιτα, μία αφορμή να ασχοληθείς επιτέλους με τις ξεχασμένες υποχρεώσεις, ένας λόγος να εργαστείς πιο εντατικά. Ετσι και τα καινούργια γραφεία ενός κόμματος; «Τακτοποιώ τα του οίκου μου ώστε να μπορώ να τακτοποιήσω και τα της χώρας», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης για την εγκατάσταση

του κόμματός του στα νέα γραφεία στο Μοσχάτο, στην Πειραιώς.

«Μια νέα σελίδα ξεκινά σήμερα για τη ΝΔ στα καινούργια γραφεία μας στην όμορφη γειτονία του Μοσχάτου. Με τη μετακόμιση σε νέα, πιο λιτά γραφεία, βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας, και όπως βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας μπορούμε να βάλουμε σε τάξη και την κοινωνία και να την οδηγήσουμε σε έξοδο από την κρίση» ανέφερε.

Ξεκινάμε! Καλημέρα από τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας! pic.twitter.com/LRsDkg5Sgm

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) August 18, 2016

Εφτασε λίγο πριν της 10 το πρωί της Πέμπτης στο κτίριο, φωτογραφήθηκε στα κάτασπρα γραφεία της αίθουσας και ανέβασε το σχόλιο στο Twitter: «Καλημέρα! Ξεκινάμε από τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας!» Ευχήθηκε να είναι τυχερά και καλορίζικα τα γραφεία και να οδηγήσουν τη ΝΔ σε νέο κύκλο. Τότε βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει ο δημοσιογράφος εάν ο πρόεδρος της ΝΔ βλέπει πρόωρες εκλογές και εκείνος απάντησε «αυτά θα τα πούμε αργότερα».

Οδός Πειραιώς 62, το γαλανόλευκο κτίριο που φιλοξενεί τη Νέα Δημοκρατία (INTIMENEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Πάντως επίσημα εγκαίνια δεν θα πραγματοποιηθούν ακόμα, καθώς μια πτέρυγα του κτιρίου δεν είναι έτοιμη. Τα νέα γραφεία στεγάζονται σε ακίνητο 2.500 τ.μ. που κατασκευάστηκε το 1989 και στέγαζε τα γραφεία της εταιρείας ηλεκτρονικών JVC. Πλέον η ΝΔ για το μηνιαίο ενοίκιο θα δίνει 9.800 ευρώ. Τα αντίστοιχα έξοδα στη Συγγρού ήταν 95.000 ευρώ!

Οι τρεις σημαίες που δείχνουν την ευρωπαϊκή προσέγγιση του κόμματος (INTIMENEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

The post Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ μετακομίζουν στο Μοσχάτο «για να βάλουν τάξη» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα