Μήνυση στον Βαξεβάνη από την Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα

Στα δικαστήρια μεταφέρεται για μια ακόμη φορά η αντιπαράθεση ανάμεσα στον δημοσιογράφο και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη και στην οικογένεια του Γιάννη Στουρνάρα, η οποία είναι σταθερά το τελευταίο διάστημα στόχος επιθέσεων από τα μέσα ενημέρωσης του πρώτου.

Ο κ. Βαξεβάνης οδηγήθηκε στα δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η σύζυγος του διοικητή

της Τραπέζης της Ελλάδος, Λίνα Νικολοπούλου.

Αργότερα έγραψε στο Twitter ότι ο ίδιος και ο συνάδελφός του Β. Ανδριανόπουλος παραδόθηκαν και συνελήφθησαν.

Μόλις παραδοθηκαμε και συλληφθηκαμε με το συνάδελφο Β. Ανδριανόπουλο μετα απο μηνυση της οικογένειας #Στουρναρα #Ελευθερία_του_Τυπου

— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) April 10, 2017

Η κυρία Νικολοπούλου είναι συχνά ο στόχος των δημοσιευμάτων του κ. Βαξεβάνη. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες δεν είχε εκδικαστεί άλλη μήνυσή της εναντίον του. Στη νέα μήνυσή της, έπειτα από νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», η σύζυγος του διοικητή της ΤτΕ υποστηρίζει ότι το επίμαχο δημοσίευμα θίγει την τιμή και την υπόληψή της και θέλει να την εξοντώσει οικονομικά.

Υποστηρίζει επίσης ότι η εφημερίδα χρησιμοποιεί υποτιμητικά σχόλια για την ίδια και τον σύζυγό της καθώς και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές.

«Με υποτιμά ως επαγγελματία όταν ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιώ το κύρος του συζύγου μου για να αναλαμβάνω “δουλειές”. Λέει ότι οργανώνω εκδηλώσεις του “αέρα” με χορηγίες που λαμβάνω με την ιδιότητα της συζύγου ισχυρού πολιτικού άνδρα», αναφέρει η κυρία Νικολοπούλου στοιχειοθετώντας την υπόθεση κατά του κ. Βαξεβάνη.

The post Μήνυση στον Βαξεβάνη από την Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα