Μεσημεριανός θρίαμβος για την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη

Μπορεί ένα Πρωτάθλημα σαν το Ισπανικό να κριθεί από τα τέλη Δεκεμβρίου; Και όμως μπορεί! Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να περάσει με το εμφατικό 3-0 από την έδρα της αιώνιας αντιπάλου της και πλέον βρίσκεται στο +14 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι ήταν αμφίρροπο, η Ρεάλ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Οσο για το δεύτερο ημίχρονο, αυτό ανήκε στην παρέα του Μέσι και του Σουάρες. Σε μία υποδειγματική αντεπίθεση στο 54ο λεπτό, ο Σουάρες νίκησε τον Νάβας και έβαλε μπροστά την Μπάρτσα.

Μονομαχία Σουάρες – Ρονάλντο

Δέκα λεπτά αργότερα,

μετά από μία «τρελή» ευκαιρία της Μπάρτσελόνα, ο Καρβαχάλ της Ρεάλ έβλεπε τη μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα και αποφάσισε να τη σταματήσει με το χέρι. Ετσι, αποβλήθηκε από το παιχνίδι και ο Μέσι ευστόχησε από τα έντεκα βήματα κάνοντας το 0-2. Τον θρίαμβο της Μπάρτσα ολοκλήρωσε ο Βιδάλ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Μεγάλη νίκη για την Μπάρτσα

Ετσι, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, έκανε το τρίτο διαδοχικό διπλό στο σπίτι της Ρεάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οσο για την Ρεάλ, βίωσε ένα παγωμένο μεσημέρι και πλέον μπαίνει σε μια δύσκολη περίοδο εσωστρέφειας.

Απογοήτευση Ο Μέσι έφτασε τα 15 γκολ απέναντι στην Ρεάλ

The post Μεσημεριανός θρίαμβος για την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα