Με την «Τηλεοπτική Ελληνική» έκλεισε ο κύκλος των μνηστήρων για τις τηλεοπτικές άδειες

Η προθεσμία από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις επτά τηλεοπτικές άδειες εξέπνευσε στις 15.00 και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, φάκελο κατέθεσαν ο ΣΚΑΪ (πρώτος την Τετάρτη), Star (Νέα Τηλεόραση Α.Ε), Alpha (Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ΑΕ), AΝΤ1 (ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ), Εpsilon TV (Ιβάν Σαββίδης) και η εταιρεία Τηλεοπτική Ελληνική, με εκπρόσωπο

του επιχειρηματικού σχήματος υπό τον Φίλιππο Βρυώνη, τον Μάκη Γιομπαζολιά.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι για τη διεκδίκηση μία εκ των επτά αδειών θα κινείτο και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης, χωρίς να επιβεβαιώνεται τελικά κάτι τέτοιο.

Τον «χορό των φακέλων» άνοιξε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης ο γενικός διευθυντής του Star Channel, Κάρολος Αλκαλάι και δύο ώρες αργότερα έφτασαν οι εκπρόσωποι του τηλεοπτικού καναλιού Aplha. Στη μία μετά το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ΕΣΡ προσήλθε ο Στρατής Λιαρέλης με τον φάκελο του ΑΝΤ1. Ακολούθησε η υποψηφιότητα του Εpsilon με τον φάκελο να τον καταθέτει ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, Δημήτρης Δημαρέλης, και λίγο πριν από τη λήξη της προθεσμίας η εταιρεία Τηλεοπτική Ελληνική.

Η λίστα των υποψηφίων θα ανακοινωθεί επισήμως από το ΕΣΡ στις 17.30.

The post Με την «Τηλεοπτική Ελληνική» έκλεισε ο κύκλος των μνηστήρων για τις τηλεοπτικές άδειες appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα