Σφοδρές αντιδράσεις Μητσοτάκη – Μπακογιάννη για την άδεια Κουφοντίνα

Το ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας, εκτός απροόπτου, το πρωί της Πέμπτης θα πάρει την πρώτη του άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε ζητήσει διήμερη άδεια από το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού όπου εκτίει ποινή έντεκα φορές σε ισόβια κάθειρξη, για τις δολοφονίες της «17Ν».

Στις φυλακές βρίσκεται από τότε, που συνελήφθησαν τα μέλη της οργάνωσης.

Το συμβούλιο της φυλακής, στο οποίο μετέχει και εισαγγελικός λειτουργός, εξέτασε το αίτημά του και το έκανε αποδεκτό.

Κατόπιν

αυτού, το πρωί της Πέμπτη αναμένεται, να περάσει -για πρώτη φορά- την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού.

Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη. Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι' αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) November 8, 2017

«Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Οχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών».

«Ποιος θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος;» διερωτάται η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη διήμερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Καλεί την κυβέρνηση να πάρει θέση για την άδεια αυτή ενώ δηλώνει άναυδη.

Περιμένω τους λαλίστατους της κυβέρνησης να πάρουν θέση για την άδεια Κουφοντίνα. Εχω μείνει άναυδη με την απόφαση αυτή, σε αυτή τη χρονική στιγμή.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) November 8, 2017

«Περιμένω τους λαλίστατους της κυβέρνησης να πάρουν θέση για την άδεια Κουφοντίνα.

Τον θεωρώ επικίνδυνο τον κ. Κουφοντίνα. Ποιός θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος;

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) November 8, 2017

»Eχω μείνει άναυδη με την απόφαση αυτή, σε αυτή τη χρονική στιγμή. Τον θεωρώ επικίνδυνο τον κ. Κουφοντίνα» αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter.

Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλη της 17 Νοέμβρη; Ο κ. Κουφοντίνας θα γυρίζει αύριο στην Αθήνα ελεύθερος;

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) November 8, 2017

«Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλι της 17 Νοέμβρη; Ο κ. Κουφοντίνας θα γυρίζει αύριο στην Αθήνα ελεύθερος;», διερωτάται.

The post Σφοδρές αντιδράσεις Μητσοτάκη – Μπακογιάννη για την άδεια Κουφοντίνα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα