Μαφιόζικες απειλές σε φίλο του Λεμπιδάκη: Του έστειλαν κομμένο κεφάλι γουρουνιού

Την κινητοποίηση των διωκτικών αρχών Ηρακλείου προκάλεσε ένα μακάβριο εύρημα έξω από την επιχείρηση φίλου του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Στην είσοδο της επιχείρησής του βρέθηκε ένα ματωμένο κεφάλι χοίρου, κάτι που ερμηνεύεται από το περιβάλλον του επιχειρηματία, αλλά και τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ως ευθεία απειλή για τον ίδιο.

Όπως μάλιστα μεταδίδουν τοπικά μέσα, η Αστυνομία έχει στην κατοχή της και βίντεο (από κλειστό κύκλωμα ή κάμερες παρακολούθησης) με τρεις κουκουλοφόρους να αφήνουν το κομμένο κεφάλι του χοίρου στην είσοδο της επιχείρησης και να φωτογραφίζουν

το «κατόρθωμά» τους.

Η φιλική σχέση των δύο επιχειρηματιών είναι ευρέως γνωστή, ενώ σύμφωνα πάντα με τα τοπικά μέσα, ο παραλήπτης του μαφιόζικου μηνύματος είναι ένας από τους ανθρώπους που είχε στείλει επιστολή κατά τη διάρκεια της ομηρίας του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Με δεδομένη τη χρονική συγκυρία που έχει να κάνει με την εξιχνίαση της απαγωγής, η υπόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Εκτός από τυχόν ευρήματα της Σήμανσης στο σημείο που βρέθηκε η γουρουνοκεφαλή, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου αναμένουν περισσότερα στοιχεία από τα βίντεο που έχουν συλλέξει από τις γύρω επιχειρήσεις.

The post Μαφιόζικες απειλές σε φίλο του Λεμπιδάκη: Του έστειλαν κομμένο κεφάλι γουρουνιού appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα