Κόκκινος συναγερμός στο Ολντ Τράφορντ

Πολλά έχουν συμβεί φέτος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: γκρίνια από την εξέδρα, βολές του Φαν Χάαλ, απώλεια του τίτλου στην Πρέμιερσιπ με κάτω τα χέρια – και μάλιστα από πολύ νωρίς. Το μοναδικό που δεν είχε βιώσει ήταν μια υποψία τρομοκρατικής ενέργειας. Εμελε να της συμβεί στο ύστατο ματς του φετινού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπόρνμουθ.

Φευ, το ματς δεν διεξήχθη ποτέ καθώς μία ώρα πριν από τον αγώνα, οι οπαδοί των «μπέμπηδων» αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν άρον-άρον από το Ολντ Τράφορντ όταν η αστυνομία ενημέρωσε πως βρέθηκε ένα ύποπτο πακέτο στις εξέδρας του γηπέδου.

Το

ύποπτο πακέτο (ένα κινητό συνδεδεμένο με καλώδια σε σωλήνα) βρέθηκε στη βορειοδυτική πλευρά του γηπέδου και κρίθηκε άμεση η αποχώρηση των οπαδών από το Ολντ Τράφορντ.

Full assessment now concluded and found device wasn’t viable. A full search of the stadium is ongoing. Full update to follow.

— G M Police (@gmpolice) May 15, 2016

Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και μπορεί οι Βρετανοί να μιλούσαν για 45λεπτη καθυστέρηση, στη συνέχεια όμως ανακοινώθηκε η αναβολή του ματς της Γιουνάιτεντ με τη Μπόρνμουθ. Τελικά, δεν εκκενώθηκαν μόνο οι δυο εξέδρες, αλλά η αστυνομία κάλεσε όλους τους οπαδούς να αποχωρήσουν και από τον περιβάλλοντα χώρο.

The experts' assessment has now concluded and found that the device wasn’t viable. A full search of the stadium is ongoing. #mufc

Manchester United (@ManUtd) May 15, 2016

Περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι βγήκαν άμεσα, ενώ σκυλιά της αστυνομίας και ειδικές δυνάμεις χτένισαν το γήπεδο. Οπως ανακοίνωσε η Γιουνάιτεντ, κρίθηκε σωστή η αναβολή της αναμέτρησης έπειτα από συμβουλή των Αρχών. Tελευταία φορά που εκκενώθηκε το Ολντ Τράφορντ ήταν στο φιλικό με την Ουράβα το 2004 λόγω καταιγίδας.

The device at Old Trafford was an 'elaborate hoax' [Daily mail] pic.twitter.com/8EsunRcuac

— United Peoples TV (@UnitedPeoplesTV) May 15, 2016

Σε ανακοίνωσή της η Premier League τόνισε πως σύντομα θα αποφασίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης και η αναβολή αποφασίστηκε έπειτα από επαφές με την αστυνομία. Οπως ενημέρωσαν οι Αρχές, στο σημείο πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη, με τις πληροφορίες να τονίζουν πως τελικώς δεν ήταν εκρηκτικός μηχανισμός.

Ο Σταν Κόλιμορ (παλαίμαχος παίκτης και νυν σχολιαστής στη βρετανική τηλεόραση) τόνισε πως ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε το εν λόγω πακέτο στις τουαλέτες του γηπέδου, ενώ η αστυνομία έκανε έρευνα για τυχόν δεύτερο πακέτο.

The post Κόκκινος συναγερμός στο Ολντ Τράφορντ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα