Καβγάς Αδωνι – Καμμένου στη Βουλή με απειλές για μηνύσεις

Την αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσαν όσα ισχυρίστηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος για το θέμα της αναβάθμισης των F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον υπουργό ότι κρύβεται απο τη Βουλή, προσπαθώντας να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

«Την περασμένη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί η συζήτηση της ερώτησης του κ. Τσιάρα για το ταξίδι σας στο Λονδίνο.

Ενημερώσατε την Βουλή ότι θα λείπετε στο εξωτερικό, αλλά το βράδυ πήγατε στην συναυλία της Κάρλα Μπρούνι», παρατήρησε ο κ. Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής, για να συμπληρώσει στον ίδιο επιθετικό τόνο: «Κρύβεται ο υπουργός και είναι απαράδεκτο να μην απαντά σε ερώτηση για το Λονδίνο».

«Ο υπουργός είναι φευγάτος και κρύβεται από τη Βουλή», υποστήριξε στην παρέμβασή του ο κ. Γεωργιάδης/ INTIMEnews

Η αναφορά αυτή δεν έμεινε αναπάντητη από τον Πάνο Καμμένο που φώναξε προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ: «Πήγαινε να πάρεις το μεροκάματό σου από τον Πειραιά».

Εξοργισμένος ο Πάνος Καμμένος στα κυβερνητικά έδρανα/ INTIMEnews

«Μεροκάματα από τον Πειραιά; Εννοείτε το γραφείο του κ. Μαρινάκη; Άλλος πήγαινε στον Πειραιά. Εσύ με την γυναίκα σου πηγαίνατε στον κ. Μαρινάκη και προ των εκλογών του 2012 εσύ με τον οικονομικό σου διευθυντή πήγες και είδες τον κ. Κουρτάκη», ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης με αποτέλεσμα να ανέβουν για μία ακόμη φορά οι τόνοι στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Όταν ο κ. Καμμένος ξαναπήρε το λόγο και απείλησε με μηνύσεις: «Με ορισμένους εδώ μέσα μπορώ να μιλάω μόνο με μηνύσεις και αγωγές…», σημείωσε χαρακτηριστικά.

The post Καβγάς Αδωνι – Καμμένου στη Βουλή με απειλές για μηνύσεις appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα