Ηθοποιοί αποχαιρετούν την «ευαίσθητη και ταλαντούχα» Μαίρη Τσώνη

13:35 9/5/2017 - Πηγή: Protagon

Ενα δύσκολο, οδυνηρό «αντίο» για τον ξαφνικό θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Τσώνη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας λένε συνάδελφοί της στα social media.

Μιλούν για έναν άνθρωπο ξεχωριστό και ταλαντούχο και για όσα την απασχολούσαν.

Η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου έγραψε ότι «Ομόψυχα από όλους μας αγαπήθηκε αυτό το κορίτσι. Ισως γιατί δεν έκρυψε καθόλου το τι της συνέβαινε (Η ορθόδοξη κουλτούρα του πένθους που κουβαλάμε δίνει τουλάχιστον λίγο χώρο για τους εσταυρωμένους αυτής της ζωής). Συναντιόταν με την αλήθεια της, όπως

και να έχει.

» Ισως, πάλι γιατί ήταν στα αλήθεια πολύ ταλαντούχα. Εφυγε, μάλλον, χτυπημένη από παράφορη δυστυχία σήμερα».

Με ένα απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη της Τσώνη αποχαιρέτησε την ηθοποιό η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά.

«Ηταν ευαίσθητη, υπερκινητική και πολύ ταλαντούχα. Κρίμα», έγραψε.

Μαίρη Τσώνη:Έφυγε απ'τη ζωή σήμερα το πρωί.Ήταν ευαίσθητη,υπερκινητική και πολύ ταλαντούχα.Κριμα. "Είμαι φοβικό άτομο, φοβάμαι γενικά, φοβάμαι τα πάντα. Καμιά φορά και τους ανθρώπους. Είμαι μεγάλο ελάττωμα αυτό, γι' αυτό κουράζω όσους είναι δίπλα μου. Παραφοβάμαι, είμαι δύσπιστη, δεν πείθομαι εύκολα και δύσκολα εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Αν μου κάνει κλικ όμως κάποιος, του δίνομαι ακραία. Ελάχιστους ανθρώπους που έχω εμπιστευτεί, αλλά τους έχω εμπιστευτεί ολοκληρωτικά. Είμαι πολύ μοναχική. Πάρα πολύ. Έχω λίγους φίλους. Δεν ήμουν έτσι πιο μικρή, με τα χρόνια το απέκτησα. Θα ήθελα να είμαι πιο αφελής και πιο ανοιχτή, μερικές φορές τις αναπολώ αυτές τις στιγμές."

A post shared by Youlika Skafida (@youlika.skafida) on May 8, 2017 at 5:50am PDT

Εν τω μεταξύ, η συνάδελφός της Lewsha Camille Simboura, έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook ότι αυτή ήταν που την εντόπισε νεκρή το πρωί της Δευτέρας:

«Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως να σε είχα σώσει. Ενιωσα ενοχές, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες και να σου κάνει μαλάξεις. Έπρεπε να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου…

» Ήθελε να με βοηθήσει να βελτιώσω την υποκριτική μου. Και είχε συμφωνήσει να είναι στην ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα. Ήταν πολύ σεμνή…»

The post Ηθοποιοί αποχαιρετούν την «ευαίσθητη και ταλαντούχα» Μαίρη Τσώνη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα