«Ηταν εύκολο να την σκοτώσω»: Ομολογία-σοκ του δολοφόνου της βρετανής διπλωμάτη στον Λίβανο

Φως στα αποτρόπαια κίνητρα του φόνου της βρετανής διπλωματικού στον Λίβανο ρίχνει η ομολογία του οδηγού ταξί που τη βίασε και τη σκότωσε, εγκαταλείποντας το πτώμα στην άκρη του δρόμου.

Ο 29χρονος Ταρέκ Χαοτσιέχ, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται για τον φόνο της Ρεμπέκα Ντάικς, είπε ότι η Βρετανή τού φάνηκε όμορφη και ότι φορούσε ένα κοντό σορτσάκι.

Οπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την Daily Mail,

σκέφτηκε πως «θα ήταν εύκολο να την βιάσει αφού μάλιστα ήταν και ξένη».

Ο Χαοτσιέχ, που είναι οδηγός ταξί συνεργαζόμενος με την Uber, άφησε το άψυχο σώμα της γυναίκας στην άκρη του δρόμου. Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι η Ντάικς είχε πέσει θύμα βιασμού.

Εν τω μεταξύ έχουν έλθει στο φως φωτογραφίες του 29χρονου καθ’ ομολογία δράστη στις οποίες εμφανίζεται να ποζάρει κρατώντας καλάσνικοφ και να πίνει.

Η Uber από την πλευρά της ανέφερε ότι ο νεαρός άνδρας είχε λευκό ποινικό μητρώο, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες πως είχε πλαστογραφήσει έγγραφα για να προσληφθεί από την εταιρεία.

Στο Λίβανο, η βία και η κακοποίηση κατά των γυναικών, ακόμη και ο βιασμός, είναι πολύ συνηθισμένα φαινόμενα, ωστόσο πολλές γυναίκες αποθαρρύνονται από το να καταγγείλουν τον δράστες. Ακόμη και αν το πράξουν δεν είναι σίγουρο ότι θα τύχουν δίκαιης δίκης.

Μόνο μέσα σε πέντε ημέρες, από τις 13 ως τις 18 Δεκεμβρίου αναφέρθηκαν τρεις δολοφονίες γυναικών. Μία από αυτές ήταν η Ντάικς, ενώ για άλλες δύο κατηγορούνται ο σύζυγος και ο γαμπρός των θυμάτων.

The post «Ηταν εύκολο να την σκοτώσω»: Ομολογία-σοκ του δολοφόνου της βρετανής διπλωμάτη στον Λίβανο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα