Ινδονησία: Ανδρας πάλεψε και σκότωσε πύθωνα επτά μέτρων

Σκεφτείτε ότι περπατάτε στον δρόμο και ξαφνικά βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με ένα τεράστιο ερπετό. Πώς θα αντιδρούσατε; Ενας 37χρονος άνδρας από την Ινδονησία, όχι μόνο δεν το έβαλε στα πόδια αλλά πάλεψε με τα ίδια του τα χέρια με το τεράστιο φίδι που είχε μήκος πάνω από επτά μέτρα. Τελικά νίκησε και στην συνέχεια ο πύθωνας μυθικών διαστάσεων έγινε γεύμα για τους ντόπιους.

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Ρόμπερτ Ναμπαμπάν που δουλεύει ως φύλακας στην επαρχία Ριάου της Ινδονησίας, επέστρεφε στο σπίτι του όταν είδε δύο πεζούς να προσπαθούν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του

δρόμου, αλλά να τους εμποδίζει ένα πελώριο φίδι. Για κάποιον λόγο λοιπόν, ο Ρόμπερτ αποφάσισε να τα βάλει με το τεράστιο φίδι. Μετά από μια εξαντλητική μάχη, που διήρκεσε αρκετή ώρα, ο Ναμπαμπάν κατάφερε να σκοτώσει τον πύθωνα, αλλά διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς έφερε βαριά τραύματα στον αριστερό του βραχίοναι.

Τα παιδία παίζει, με ένα τεράστιο φίδι

«Προσπάθησα να το πιάσω. Μου δάγκωσε το χέρι και παλέψαμε για κάποιο διάστημα.» δήλωσε εξαντλημένος αλλά σχεδόν ατάραχος ο 37χρονος άνδρας, που εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας σε μονάδα παραγωγής φοινικέλαιου.

Οσο για το κουφάρι του νεκρού πύθωνα, κρεμάστηκε σε ένα σημείο του χωριού κι έγινε κάτι σαν δημόσιο θέαμα, μέχρι που τελικά οι ντόπιοι το τεμάχισαν, το τηγάνισαν και το έφαγαν. Ο 37χρονος ατρόμητος άνδρας πάντως δεν εξήγησε τον ακριβή λόγο που προσπάθησε να πιάσει το ερπετό και δήλωσε απλώς πως εμπόδιζε μερικούς χωριανούς να περάσουν το δρόμο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άνδρας απλώς ήθελε να κρατήσει ασφαλείς τους φοβισμένους κατοίκους του χωριού.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο 37χρονος εκτός από ικανός, στάθηκε και πολύ τυχερός, αφού τον περασμένο Μάρτιο ένας άνδρας βρέθηκε στο στομάχι ενός αντίστοιχα μεγάλου πύθωνα στο Δυτικό Σουλαέζι. Οσο για την απόφαση των ντόπιων να τηγανίσουν το ερπετό και να το φάνε, αυτή μόνο έκπληξη δεν προκαλεί. Σε αυτήν την περιοχή της Ινδονησίας άλλωστε, το αίμα του πύθωνα θεωρείται θεραπευτικό ενώ το μέγεθος του συγκεκριμένου, ήταν τέτοιο που χάρισε άφθονη ποσότητα κρέατος στους ντόπιους…

The post Ινδονησία: Ανδρας πάλεψε και σκότωσε πύθωνα επτά μέτρων appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα