Ημέρα της Γης/ Γιορτάζουμε με το #24Seven

Τι πιστεύετε για τον κόσμο, όσον αφορά το φυσικό περιβάλλον που τον περικλείει; Ποια η άποψή σας για τον πλανήτη του οποίου είμαστε φιλοξενούμενοί του; Πώς θεωρείτε ότι μπορούν να λυθούν τα προβλήματα που έχει και πώς θα αλλάξει πορεία στο θέμα της κλιματικής αλλαγής;

Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θέτει η NASA μέσα από το hashtag #24Seven, στο οποίο ήδη έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται χιλιάδες φωτογραφίες και σχετικά ποσταρίσματα σε Facebook και Twitter,

αλλά και γενικά στα social media.

Η 22η ημέρα του Απριλίου είναι η Ημέρα της Γης και η NASA έχει κάθε λόγο να τη γιορτάζει, εξάλλου άρχισε να το κάνει όταν το Apollο έστειλε τις πρώτες φωτογραφίες του πλανήτη μας, με την μπλε σφαίρα να αιωρείται στο απόλυτο κενό του διαστήματος.

Η NASA καλεί τους πολίτες όλων των χωρών να χαρούν τη συγκεκριμένη μέρα και σκεφτούν για λίγο πώς θα μπορέσουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, προς όφελος του ίδιου του πλανήτη.
#24Seven Tweets

Και, προφανώς, στην εποχή των social media δεν γίνεται να μην υπάρχουν video και φωτογραφίες από τα όσα συμβαίνουν. Οπότε, όλοι καλούνται να στείλουν το υλικό που έχουν τραβήξει και να το μοιραστούν στο αντίστοιχο hashtag και μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της αμερικανικής υπηρεσίας διαστήματος.

Η Ημέρα της Γης γιορτάζεται από το 1970, στις 22 Απριλίου, με στόχο την κινητοποίηση ανθρώπων, κυβερνήσεων, επιχειρήσεων και οργανισμών, για ένα καθαρό πλανήτη. Καθιερώθηκε στις ΗΠΑ, με πρωτοβουλία του γερουσιαστή Γκέιλορντ Νέλσον, πολιτικού με περιβαλλοντικές ανησυχίες. Με τα χρόνια, η Ημέρα της Γης εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και σήμερα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε 196 χώρες αναλαμβάνουν δράση κάθε χρόνο.

The post Ημέρα της Γης/ Γιορτάζουμε με το #24Seven appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα