Η Σάλμα Χάγιεκ συγκεντρώνει χρήματα για τα θύματα του σεισμού – αλλά δίνει λίγα

Την περασμένη Τρίτη, η Πόλη του Μεξικού επλήγη από σεισμό 7,1 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα. Την επόμενη ημέρα, η Σάλμα Χάγιεκ απηύθυνε με βίντεο που ανήρτησε στο Instagram έκκληση στους θαυμαστές της να κάνουν δωρεές μέσω Crowdrise.

Υποσχέθηκε μάλιστα να διαθέσει η ίδια το ποσό των 100.000 ευρώ στη UNICEF για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων από τον καταστροφικό σεισμό, o οποίος έως τώρα έχει αφήσει πίσω του 273 νεκρούς και εκατομμύρια ανθρώπους

χωρίς ρεύμα και άλλες βασικές υπηρεσίες. Εκατό χιλιάδες δολάρια; Δεν είναι λίγα για το πορτοφόλι μιας διάσημης χολυγουντιανής ηθοποιού, η οποία μάλιστα είναι παντρεμένη με έναν μεγιστάνα;

Η 51χρονη μεξικανή ηθοποιός η οποία είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο Φρανσουά-Ανρί Πινό, ανακάλεσε στη μνήμη της τις συνθήκες που βίωσε μετά τον ολέθριο σεισμό στο Μεξικό πριν από 32 χρόνια.

Αποκάλυψε ότι μόλις που είχε καταφέρει να επιζήσει από εκείνον τον ισχυρό σεισμό που στις 19 Σεπτεμβρίου 1985 είχε πλήξει την πατρίδα της αφήνοντας πίσω του χιλιάδες θύματα.

«Μετά τον σεισμό του 1985 στην Πόλη του Μεξικού, εγκατέλειψα το κτίριο στο οποίο ζούσα» δήλωσε η Χάγιεκ. «Πολλοί φίλοι πέθαναν, συμπεριλαμβανομένου ενός θείου μου με τον οποίο είχαμε πολύ στενή σχέση».

The people of my country have now suffered three natural disasters in a row. Many children and families are hurt and in terrible need. I’m contributing $100,000 now to UNICEF which has teams on the ground responding. Please join me and contribute what you can and thank you. Click on the link in my bio above. #fuerzamexico #earthquake #sismo #mexico

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Sep 20, 2017 at 10:51am PDT

Στη συνέχεια έκανε έκκληση για συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για τις οικογένειες που ζουν τον εφιάλτη τώρα στο Μεξικό.

«Έχω ζήσει μετά από καταστροφή αυτού του μεγέθους και είναι τρομακτικό … Σας θερμοπαρακαλώ … δείξτε τη συμπόνια σας, βοηθείστε. Οτιδήποτε μπορείτε να δώσετε θα κάνει μεγάλη διαφορά», ανέφερε.

Εως το πρωί της Πέμπτης η Χάγιεκ συγκέντρωσε πάνω από 238.000 δολ. από δωρεές 2.700 ανθρώπων που έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια.

The post Η Σάλμα Χάγιεκ συγκεντρώνει χρήματα για τα θύματα του σεισμού – αλλά δίνει λίγα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα