Η «Ωρα Αποφάσεων» καλεί σε αποφάσεις

Μπορεί η φωτογραφία να μην συνάδει με τη βαρύτητα μίας νέας πολιτικής πρωτοβουλίας με κομματική ταυτότητα αλλά, μεταξύ μας, δεν είδαμε και κάτι σπουδαίο από τα σοβαροφανή και τα κενά περιεχομένου εγχειρήματα με τις πομπώδεις προαναγγελίες.

Η «Ωρα Αποφάσεων» είναι η πολιτική πρωτοβουλία που ανέλαβαν στελέχη της Κεντροαριστεράς με επικεφαλής την Αννα Διαμαντοπούλου, τον Γιάννη Ραγκούση και τον Γιώργο Φλωρίδη.

Αυτοί πλαισιώνονται από προσωπικότητες όπως ο Γιάννης Δατσέρης, ο Παύλος Ελευθεριάδης, η Γεωργία Θεοφανοπούλου, η Αγγελική Κοσμοπούλου, ο Μιλτιάδης Νεκτάριος και ο Πέτρος Σφηκάκης.

Η «Ωρα Αποφάσεων» και, φυσικά, όλοι οι παραπάνω, μας προσκαλούν την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 18.00 στο ξενοδοχείο Royal Olympic (στους Στύλους του Ολυμπίου Διός), σε μία συζήτηση για τα επόμενα βήματα της πρωτοβουλίας. Και πιθανότατα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για τη συνέχεια. Τι είδους ανακοινώσεις; Δεν είναι σαφές αν θα ανακοινώσουν την ίδρυση κόμματος ή την πρόσκληση τους προς άλλους ενδιαφερόμενους για τη δημιουργία ενός σχήματος με κομματική ταυτότητα. Αλλωστε υποτίθεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η συνομιλία τους με «Το Ποτάμι», ασχέτως αν υπάρχει η αίσθηση πως έχει τερματιστεί. Για αυτό και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου. Και αν βρεθεί, φυσικά, θα πρέπει να ακούσουμε αν θα πει κάτι προς την σύγκλιση επιμέρους δυνάμεων στην Κεντροαριστερά.

Θα είναι, όπως και αν το δει κανείς, μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

The post Η «Ωρα Αποφάσεων» καλεί σε αποφάσεις appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα