Η όχι παράνομη σχέση μάνας-γιου και τα… παιδιά τους

Είναι 51 είναι 32. Τον γέννησε. Και τώρα, αρκετά χρόνια μετά, πλαγιάζει στο κρεβάτι μαζί του και θέλει να γεννήσει τα παιδιά του!

Η Κιμ Γουέστ και ο Μπεν Φορντ είναι η ζωντανή απόδειξη πως η ζωή πλάθει καλύτερα και πιο ευφάνταστα σενάρια από τον κινηματογράφο ή τη λογοτεχνία.

Η 51χρονη βρετανή είναι μητέρα του 32χρονου και οι δυο τους ζουν το ειδύλλιό τους εδώ και αρκετούς μήνες. Ας δούμε πώς έχει το love story.

Η Κιμ Γουέστ γέννησε τον Μπεν

πριν 32 χρόνια, ωστόσο τον έδωσε αμέσως για υιοθεσία. Τα χρόνια πέρασαν, η Κιμ έμενε στην Αγγλία, ο Μπεν στην Αμερική κι όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Μάλιστα, ο Μπεν κάποια στιγμή παντρεύτηκε. Ωστόσο, κάποια στιγμή ανακαλύπτει πως η βιολογική μητέρα του ζει, την εντοπίζει στην Αγγλία και αποφασίζει να έρθει σε επαφή μαζί της. Αρχικά δια εξ αποστάσεως και μετά δια ζώσης. Από κοντά, πολύ κοντά…

Η Κιμ λαμβάνει το σπαρακτικό γράμμα του Μπεν και αποφασίζει να βρεθεί μαζί του. Ολα αυτά το 2013 και ενώ ο Μπεν είναι, ήδη, δύο χρόνια παντρεμένος. Το ένα γράμμα διαδέχεται το άλλο. Τα τηλεφωνήματα αρχίζουν να γίνονται ολοένα κα πιο συχνά. Αποφασίζουν να βρεθούν από κοντά. Το ραντεβού κανονίζεται.

Τόπος; Ενα ξενοδοχείο. Το ένα ποτό φέρνει το άλλο. Μετά από ένα μπουκάλι σαμπάνιας πέφτει το πρώτο φιλί. Μάνα και γιος καταλήγουν στο κρεβάτι. Οι δυο τους περιγράφουν τη σεξουαλική πράξη ως εξαιρετικά παθιασμένη και ως μαγική στιγμή. «Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε από τότε και μετά», λένε στη New Day.

Η Κιμ είχε αρχίσει αρκετά πιο πριν να νιώθει σεξουαλική έλξη για τον γιο της και είχε αναζητήσει αρκετές πληροφορίες στο διαδίκτυο. Βρήκε παρόμοιες ιστορίες σε forum και sites, όπου περιγράφεται η «Γενετική Σεξουαλική Ελξη». Ικανή δικαιολογία και εξήγηση για την ίδια η οποία περιγράφει ως «κάτι το φυσιολογικό αυτό που» έχει με τον Μπεν. «Είμαστε σαν δύο μπιζέλια μέσα στον ίδια λοβό και είναι γραφτό να είμαστε μαζί», προσθέτει.

Τρεις ημέρες μετά, ο Μπεν επιστρέφει στο σπίτι όπου ζούσε με την τότε σύζυγό του. Της αποκαλύπτει τα πάντα και της λέει πως την παρατά για να ζήσει με τη βιολογική μητέρα του.

Οι δυο τους τώρα λένε πως θέλουν να κάνουν παιδιά.

Εσείς; Τι πιστεύετε; Σας φαίνεται φυσιολογικό όλο αυτό; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.

The post Η όχι παράνομη σχέση μάνας-γιου και τα… παιδιά τους appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα