Η Κλίντον είχε εξασκηθεί για να… αποφύγει την αγκαλιά του Τραμπ [βίντεο]

Του Ντόναλντ Τραμπ του αρέσουν οι αγκαλιές. Του αρέσει να πλαισιώνει τον άλλον με το χέρι του, να χτυπά μαλακά την παλάμη του στην πλάτη του, να σφίγγει δυνατά το χέρι του κατά τη διάρκεια μίας μεγάλης χειραψίας. Δείτε το σαν μία τακτική της γλώσσας του σώματος που απέκτησε ο ίδιος κατά τη διάρκεια εμπειρίας του στον κόσμο των deals που αξίζουν μερικά εκατομμύρια.

Γι’ αυτό και η Χίλαρι Κλίντον, όταν ακόμη διεκδικούσε μαζί με τον Τραμπ την προεδρία των ΗΠΑ, έπρεπε

να εξασκηθεί στη δική της γλώσσα του σώματος. Επρεπε να βρει έναν εξίσου επιβλητικό τρόπο να… ξεφύγει από την αγκαλιά του Τραμπ!

Not easy to avoid the unwanted Trump hug, sometimes it even takes practice…

A favorite moment from debate prep (9/24/16): pic.twitter.com/JAAHaqKFoa

— Philippe Reines (@PhilippeReines) May 19, 2017

Σε βίντεο που ανάρτησε την Παρασκευή στο Twitter ο σχεδιαστής στρατηγικής του Δημοκρατικού Κόμματος, Φίλιπ Ρέιν, καταγράφεται μία από τις πρόβες που έκανε η πρώην υποψήφια του κόμματος στις 24 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες πριν από το ντιμπέιτ με τον Τραμπ.

«Κυρίες και κύριοι, οι δύο μεγάλοι υποψήφιοι για την προεδρία: Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον και Ντόναλντ Τζ. Τραμπ!», ακούγεται μία φωνή. Η Κλίντον από τη μία πλευρά και ο «Τραμπ» από την άλλη προσεγγίζουν το κέντρο της «σκηνής» χαιρετώντας το «πλήθος». Την ώρα που φτάνουν ο ένας τον άλλον, ο ψεύτικος Τραμπ ανοίγει διάπλατα τα χέρια του, η Κλίντον τείνει γρήγορα το χέρι για χειραψία, εκείνος αρπάζει το χέρι και σπεύδει με το άλλο χέρι του να τυλίξει την πλάτη της, εκείνη σκύβει και προσπαθεί να διαφύγει με κοφτά βήματα.

Το επιτελείο γελά. «Οποιαδήποτε ομάδα στρατηγικής σέβεται τον εαυτό της ξέρει πολύ καλά ότι στα 90 λεπτά του ντιμπέιτ, η στιγμή που θα βρεθούν σωματικά κοντά οι δύο υποψήφιοι είναι τεράστιας σημασίας», εξηγεί ο Ρέιν στην Washington Post.

Το βίντεο αποκαλύπτει δύο πράγματα. Πρώτον, ότι πριν καν γίνει πρόεδρος ο Τραμπ, ο πολιτικός κόσμος των ΗΠΑ είχε προβληματιστεί με την κινησιολογική παρουσία του. Την ίδια ανησυχία είχε απ’ ότι φαίνεται και ο πρώην διευθυντής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ -αυτός που απομακρύνθηκε ύστερα από εντολή του προέδρου των ΗΠΑ- όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον Τραμπ, επισήμως, μετά την ορκωμοσία του Ιανουαρίου.

Οπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Μπέντζεμιν Γουίτ, συνάδελφος και φίλος του Κόμεϊ στους New York Times, την ώρα της συνάντησης ο τότε διευθυντής του FBI είχε κολλήσει με τις κουρτίνες, ελπίζοντας ότι -παρότι έχει το ύψος μπασκετμπολίστα- δεν θα τραβήξει την προσοχή του προέδρου. «Α, να ο Τζιμ! Εχεις γίνει πιο διάσημος και από εμένα!», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τραμπ.

«Ο Κόμεϊ είπε ότι ενώ διέσχιζε την αίθουσα ήταν αποφασισμένος ότι δεν πρέπει να αγκαλιαστούν. Δεν φτάνει που θα έπρεπε να κάνουν χειραψία. Και ο Κόμεϊ έχει μακριά χέρια, οπότε προνόησε και έτεινε το χέρι του για χειραψία αρπάζοντας το χέρι του προέδρου. Αλλά ο Τραμπ έσπευσε να τον αγκαλιάσει. Βέβαια ο Κόμεϊ δεν ανταποκρίθηκε. Αν δείτε το βίντεο, ο ένας κάνει χειραψία, ο άλλος αγκαλιάζει», λέει ο Γουίτ. Και αυτό έκανε τον Κόμεϊ να αισθανθεί αηδία.

Τουλάχιστον η Κλίντον είχε εξασκηθεί. Και το διασκέδασε. Και αυτό είναι το δεύτερο στοιχείο που δείχνει το βίντεο με την πρώην υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος. Οτι η ίδια, όπως έχουν πει πολλοί, στην πραγματική της ζωή είναι ζεστή ακόμη και ξεκαρδιστική. Ισως αν είχε δείξει αυτήν την πλευρά νωρίτερα…

The post Η Κλίντον είχε εξασκηθεί για να… αποφύγει την αγκαλιά του Τραμπ [βίντεο] appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα