Η Ελεν Μίρεν θεωρεί την Κιμ Καρντάσιαν καλό πρότυπο!

13:49 6/6/2016 - Πηγή: Protagon

«Οι “ξεδιάντροπες γυναίκες” επαναπροσδιορίσουν σήμερα την ομορφιά κι αυτό είναι θετικό. Η Κιμ Καρντάσιαν και οι Pussy Riot είναι είδωλα, τα οποία απορρίπτουν ταμπέλες στου στιλ “τσούλα” και “παλιοθήλυκο”», δήλωσε η σπουδαία βρετανίδα ηθοποιός, Ελεν Μίρεν.

Kim Kardashian/Facebook

«Στον καιρό μου αισθανόμουν απερίγραπτα “τσούλα” αν τυχόν φαινόταν δημοσίως η τιράντα του σουτιέν μου».

«Ευχαριστώ

τον θεό που υπάρχουν σήμερα αυτές οι νέες γυναίκες, που υψώνουν το τρίτο δάχτυλο του χεριού τους στην καταπίεση του καθωσπρεπισμού. Αγαπώ τις ξεδιάντροπες γυναίκες. Είναι ξεδιάντροπες και περήφανες!» σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελεν Μίρεν.

Madonna/Facebook

Από την άλλη, κατά την καταξιωμένη ηθοποιό, η οποία φέρει τον τίτλο «λαίδη», πρότυπα όπως η Κιμ Καρντάσιαν, απαλλάσσουν τις γυναίκες από το άγχος να μοιάζουν σαν μοντέλα. «Αυτά τα κορίτσια δείχνουν άνετα με τις καμπύλες τους, σπάνε τα ταμπού για το γυναικείο σώμα, καταρρίπτουν τα στερεότυπα που λένε ότι για να είσαι ωραία και σέξι πρέπει να μην έχεις ποπό».

Pussy Riots/Facebook

«Δεν παρακολουθώ το σόου των Καρντάσιαν. Παραδέχομαι ότι είναι ένα φαινόμενο αλλά δεν το βρίσκω ενδιαφέρον. Ωστόσο, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο “αλλά”». Η ακριβής φράση της Ελεν Μίρεν στα αγγλικά περιείχε ένα λογοπαίγνιο: «but (=αλλά) – and this is the big word B-U-T-T (=ποπός)». «Είναι υπέροχο ότι επιτρέπεται να έχεις ποπό σήμερα. Αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο για τις σημερινές γυναίκες. Τις βοηθάει να έχουν αυτοπεποίθηση».

Jenifer Lopez/Facebook

«Επίσης χάρη στην Κιμ Καντάσιαν και προηγουμένως χάρη στην Τζένιφερ Λόπεζ, σήμερα επιτρέπεται να έχεις μπούτια, πράγμα θετικό, υπέροχο!».

«Εγώ ευτυχώς στην καριέρα μου απέφυγα την ταμπέλα του “συμβόλου του σεξ”, αλλά εμένα με ενέπνεαν πάντα γυναίκες που δεν είχαν “προγραμματιστεί” να είναι ντροπαλές. Μου άρεσαν ανέκαθεν οι γυναίκες που έδειχναν τα σώματά τους, όπως η Τζόαν Τζετ, η Κρίσι Χάιντ, η Μαντόνα, η Μπόνι Ρέιτ. Σήμερα, σας το λέω, περισσότερο απ΄όλες μου αρέσουν οι Pussy Riot».

REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Στο φεστιβάλ των Καννών, τον περασμένο Μάιο, δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει την Ελεν Μίρεν, πώς αισθάνεται πλέον στα 70 της να πηγαίνει στα μεγάλα γκαλά: «Είναι τρομακτικό… με όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες –τα λαμπρά δημιουργήματα– και με τα ρούχα τους, το μακιγιάζ τους… Απλά ξέρετε τι συμβαίνει τελικά; Μερικές φορές αισθάνεσαι περίφημα –είτε είσαι 13, είτε 26, είτε 86– και άλλοτε αισθάνεται φόβο και ανασφάλεια».

The post Η Ελεν Μίρεν θεωρεί την Κιμ Καρντάσιαν καλό πρότυπο! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα