Οργή στην Μπάρτσα για τα «καταλανικά αποβράσματα» του σεΐχη της Μάλαγα

Ο Αμπντουλάχ Αλ Τάνι, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάλαγα, έπρεπε να το σκεφτεί λίγο περισσότερο. Ομως φαίνεται πως λειτούργησε τουλάχιστον παρορμητικά. Προσπαθώντας λοιπόν να απαντήσει σε μία δήλωση του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε, ο σεΐχης Αλ Τάνι, έγραψε στο Twitter: «Με την βοήθεια του Αλλάχ, θα νικήσουμε την Ρεάλ. Ομως τα καταλανικά αποβράσματα δεν θα πάρουν… μυρωδιά από τον τίτλο μετά τα ψέματα για τον Μίτσελ»!

Τι είχε προηγηθεί; Απλώς μία χιουμοριστική απάντηση του

προπονητή της Μπαρτσελόνα σε δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως η ομάδα από την Ανδαλουσία μπορεί να… κόψει βαθμούς από τη «βασίλισσα». Ο Λουίς Ενρίκε αποκρίθηκε πως «αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, θα ήτανε πατίνι», δείχνοντας πως δεν… πολυπιστεύει ότι η ομάδα της Μάλαγα θα «σκοτωθεί» να νικήσει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ανάρτηση αυτή του ιδιοκτήτη της Μάλαγα προκάλεσε την αντίδραση των ιθυνόντων της Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση της «Μπάρτσα» εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καθιστά γνωστό πως θα καταγγείλει τη συμπεριφορά του προέδρου της Μάλαγα.

O ιδιοκτήτης της Μάλαγα Αμπντουλάχ Αλ Τάνι μαζί με την προπονητή της ομάδας, Μίτσελ

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το περιεχόμενο του tweet του προέδρου της Μάλαγα, με φράσεις που παραβαίνουν τις αρχές του fair play, της ηθικής και της νομιμότητας που πρέπει να διέπουν κάθε αθλητική διοργάνωση. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση θα καταγγείλει το ζήτημα στην Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου και θα διαβιβάσει την υπόθεση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας και στην αρμόδια επιτροπή της La Liga».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε πάντως, ο Αλ Τάνι θέλησε να ανασκευάσει, υποστηρίζοντας με νέο μήνυμά του στο Twitter ότι δεν αναφερόταν στη «Μπάρτσα» αλλά στα μίντια της Καταλονίας που έλεγαν ότι η ομάδα του ουσιαστικά θα δώσει το παιχνίδι στην ομάδα του Ζιντάν.

Η Μάλαγα, την οποία ως γνωστόν προπονεί ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ, Μίτσελ, θα υποδεχτεί τους «Μερένχες» στο «Λα Ροσαλέδα» την τελευταία (38η) αγωνιστική, όντας βαθμολογικά αδιάφορη. Ετσι, με λίγες ακόμα στροφές να απομένουν για το τέλος της La Liga και τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να είναι ισόβαθμες (η Ρεάλ έχει έναν αγώνα λιγότερο) είναι φυσικό τα αίματα να έχουν «ανάψει» για τα καλά.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι μία φυσική συνέπεια της μεγάλης νίκης της Μπαρτσελόνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου που έβαλε και πάλι φωτιά σε ένα πρωτάθλημα που πριν από λίγο καιρό φαινόταν να έχει βαφτεί πρόωρα στα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

The post Οργή στην Μπάρτσα για τα «καταλανικά αποβράσματα» του σεΐχη της Μάλαγα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα