Εσύ τι τύπος «μύτης» είσαι;

Κέιτ Μίντλετον – Η μύτη δούκισσα

Αυτή είναι η Μύτη Νο 1. Στη Μεγάλη Βρετανία το 2016 το 15% των ρινοπλαστικών επεμβάσεων σε άνδρες και γυναίκες έγιναν με πρότυπο τη μύτη της Πριγκίπισσας του Κέμπριτζ. Γενικώς η μύτη της Κέιτ Μίντλετον θεωρείται μάλλον καλλίγραμμη. Ισια, στο σωστό μήκος και με τη σωστή κλίση – 1060. Σύμφωνα με τους πλαστικούς χειρουργούς η ιδανική κλίση για τη μύτη είναι 1040 έως 1080. Οι άνθρωποι πάντως με τέτοιου είδους μύτες, σύμφωνα με τους φυσιογνωμιστές είναι πολύ δημιουργικοί και αυθόρμητοι. Επίσης είναι ισχυρογνώμονες και εργατικοί.

Τζένιφερ Ανιστον

– Η ελληνική μύτη

Αυτή είναι η ίσια μύτη, η μακριά, που αρχίζει από τη βάση του μετώπου δίχως να κάνει καμπύλη. Είναι η μύτη των αρχαιοελληνικών αγαλμάτων, λεπτή και φινετσάτη, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Λίγοι Ελληνες σήμερα έχουν τέτοια μύτη… Η ελληνικής καταγωγής, πάντως, Τζένιφερ Ανιστον, έχει τυπικά ελληνική μύτη. Το χαρακτηριστικό εκείνων που την έχουν είναι η τελειομανία και η εμμονή στη λεπτομέρεια. Αλλά είναι και απόμακροι.

Τομ Κρουζ – Η ρωμαϊκή μύτη

Είναι περίπου σαν την ελληνική μόνο που είναι πιο χοντρή και πιο κοντή. Αυτή η μύτη, σαν του Τομ Κρουζ, υποδηλώνει έντονη φιλοδοξία, οξυθυμία και σεξουαλικότητα. Πάντως οι άνδρες που πηγαίνουν να κάνουν πλαστική τη ζητούν από τον γιατρό. Αυτή είναι η πιο δημοφιλής ανδρική μύτη.

Ντάνιελ Ράντκλιφ – Η σουβλερή μύτη

Ισια, λεπτή, μακριά, στο κάτω μέρος γίνεται ελαφρώς τριγωνική και μυτερή. Οι άνθρωποι με τέτοια μύτη, σαν αυτή του Ντάνιελ Ράντκλιφ δηλαδή, είναι συνήθως αισιόδοξοι και τους αρέσει να βοηθούν τους άλλους. Χαρακτηριστικό τους είναι η περιέργεια και η αναζήτηση λύσης στο κάθε πρόβλημα.

Κάρεϊ Μάλιγκαν – Η γαλλική μύτη

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν παρότι βρετανίδα έχει τυπική γαλλική μύτη. Κοντή και ντελικάτη, με ελαφριά κλίση προς τα πάνω με μικρά ρουθούνια. Αυτή η μύτη θεωρείται ιδανική για τις γυναίκες. Και φανερώνει ψυχισμό χαλαρό και αυθόρμητο.

Αντριεν Μπρόντι – Η μύτη γερακιού

Ο ιταλός ηθοποιός μάλλον έχει την πιο γαμψή και μεγάλη μύτη του παγκόσμιου σινεμά, σήμερα. Ωστόσο χάρις σ΄ αυτήν ακριβώς τη μύτη θεωρείται και μεγάλος γόης. Εχει ποζάρει ως μοντέλο στις μεγαλύτερες καμπάνιες των πιο εστέτ ιταλικών οίκων ανδρικής μόδας. Οι άνθρωποι με μύτη σαν του Αντριεν Μπρόντι είναι δημιουργικοί και γίνονται εύκολα θυσία, τόσο για τα «πιστεύω» τους όσο και για τους άλλους. Επίσης, λένε, πως είναι οι άνθρωποι που πετυχαίνουν πάντα τον στόχο τους.

Πάρις Χίλτον – Η μύτη γάντζος

Η χρυσή κληρονόμος έχει λεπτή μύτη, μακριά και ελαφρώς γαμψή στο κάτω μέρος. Είναι μια μύτη γάτζος, που δίνει έντονο χαρακτήρα στο πρόσωπο, παρότι αυτή δεν είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις, για παράδειγμα, στην Πάρις Χίλτον. Οι άνθρωποι πάντως με μύτη γάτζο θεωρούνται εν γένει εργασιομανείς, πρακτικοί και οργανωτικοί.

Σκάρλετ Γιόχανσον – Η μύτη πατάτα

Η μύτη της Σκάρλετ Γιόχανσον ταιριάζει ωραία σε παιδιά. Η μύτη αυτή είναι κοντή και πλατιά, μερικές φορές μάλιστα εξέχει και ελάχιστα το κόκαλο. Δεν είναι αυτό που λέμε τέλεια μύτη, αλλά δεν τη λες και άσχημη… Οι άνθρωποι με μύτη πατάτα είναι συνήθως πολύ ευαίσθητοι, βοηθούν τους άλλους και είναι εξωστρεφείς.

Αντέλ – Η μύτη γουρουνάκι

Η Αντέλ έχει γαλλική μύτη αλλά με στρογγυλά και ανοιχτά ρουθούνια και γι’ αυτόν τον λόγο κατατάσσεται στην κατηγορία γουρουνάκι. Αυτή η μύτη λοιπόν σύμφωνα με τους φυσιογνωμιστές φανερώνει άνθρωπο εξωστρεφή, άνετο, χαρισματικό. Ταυτόχρονα όμως δείχνει και άνθρωπο πολύ εργατικό.

Μπιγιονσέ – Η αιγυπτιακή μύτηΑυτή τη μύτη τη λένε και νουβική, διότι είναι χαρακτηριστική των κατοίκων της Αρχαίας Νουβίας, όπως τους βλέπουμε στις τοιχογραφίες και στα αγάλματα. Η περιοχή της Νουβίας εκτείνεται κατά μήκος του Νείλου, στη Νότια Αίγυπτο και στο Βόρειο Σουδάν, από το Ασουάν μέχρι το Χαρτούμ. Οι άνθρωποι, τώρα που έχουν τη λεγόμενη αιγυπτιακή ή νουβική μύτη, όπως η Μπιγιονσέ, είναι περίεργοι και αισιόδοξοι. Ενδιαφέρονται για τους άλλους γύρω τους και όποτε μπορούν τους διευκολύνουν. Γι’ αυτό και είναι γενικώς αρεστοί.

The post Εσύ τι τύπος «μύτης» είσαι; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
νουβια μυτη,
Τυχαία Θέματα