Επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Κίνηση στα εθνικά δίκτυα

Σε εξέλιξη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στα αστικά κέντρα. Αυξημένη ήταν η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας.

Την ίδια στιγμή, ο μεγάλος αριθμός των οχημάτων, οδήγησε στο να σχηματιστούν ουρές αυτοκινήτων στην Ιονία Οδό. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ουρά των αυτοκινήτων προς Αθήνα,

ξεπερνούσε τα 6 χιλιόμετρα. Η Τροχαία σταδιακά έκοβε την κυκλοφορία για να μη δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας.

Τη Δευτέρα του Πάσχα, από τις 12:00 έως τις 22:00, ίσχυαν για το ρεύμα εισόδου απαγορεύσεις, για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:

Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.

Στη Ν.Ε.Ο. ΘεσσαλονίκηςΑθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. ΑθηνώνΘεσσαλονίκης.

Στην Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ. (Χ.Θ. 11+340) αυτής.

The post Επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Κίνηση στα εθνικά δίκτυα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
επιστροφη πασχα κινηση , κινηση επιστροφη πασχα
Τυχαία Θέματα