Επεισόδια στο ΑΠΘ όταν αστυνομικός μπήκε στην κατάληψη για να πιάσει Pokemon!

Ντοκουμέντο: Ο αστυνομικός των ΜΑΤ κατέγραψε την στιγμή που εντίπισε τον «αναρχικό Πίκατσου» με το μαντήλι ανάμεσα στις σκηνές

Μάχη με τις «συλλογικότητες» και τις άλλες ομάδες των αλληλέγγυων έδωσε άνδρας των ΜΑΤ διεκδικώντας ένα Πόκεμον που ανακάλυψε στο προαύλιο του ΑΠΘ. Οπως φαίνεται όμως το ίδιο Πόκεμον διεκδικούσαν και οι καταληψίες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μίνι σύρραξη.

Συγκεκριμένα ο

άνδρας των ΜΑΤ προχώρησε μέσα στην κατάληψη χωρίς να καταλάβει ότι μπαίνει σε «απαγορευμένο χώρο». Γρήγορα οι καταληψίες κατασκηνωτές αντιλήφθηκαν την παρουσία του και επιτέθηκαν εναντίον του νομίζοντας ότι πρόκειται για επέμβαση των δυνάμεων καταστολής.

Τα πράγματα όμως περιπλέχτηκαν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια όταν διαπίστωσαν ότι ο αστυνομικός πετάει την μπάλα για να αιχμαλωτίσει ένα Πόκεμον. Οι ομάδες των καταληψιών διασπάστηκαν καθώς οι μισοί θέλησαν να σώσουν το συμπαθές ζωάκι από τον κρατικό αυταρχισμό και οι άλλοι μισοί – φανατικοί και αυτοί του παιχνιδιού – ήθελαν να το αιχμαλωτίσουν για λογαριασμό τους.

Γρήγορα η σύρραξη επεκτάθηκε με τους συναδέλφους του αστυνομικού να σπεύδουν να τον βοηθήσουν πετώντας και αυτοί τις κόκκινες μπάλες προς το μέρος των καταληψιών για να τους αιχμαλωτίσουν.

Τελικά τα επεισόδια έληξαν με την εμφάνιση ενός ακόμα Πόκεμον στην HELEXPO ΔΕΘ που έκανε αντιεξουσιαστές και ΜΑΤ να τρέξουν προς το μέρος του εγκαταλείποντας την μάχη

The post Επεισόδια στο ΑΠΘ όταν αστυνομικός μπήκε στην κατάληψη για να πιάσει Pokemon! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
πομεμον γκο
Τυχαία Θέματα