Ενας νεκρός σε ληστεία-θρίλερ στο Φάληρο, διαφεύγει ένοπλος συνεργός του

13:54 3/4/2017 - Πηγή: Protagon

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό ληστών διεξάγεται στο Παλαιό Φάληρο, έπειτα από πληροφορίες για απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα.

Ενας από τους ληστές σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει, δύο άτομα έχουν συλληφθεί και άλλο ένα αναζητείται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες μπήκαν νωρίτερα σε διαμέρισμα όπου κατοικεί ζευγάρι ηλικιωμένων, στην οδό Μουσών. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί (σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν κάμερες στο διαμέρισμα) και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που μετέβη στο σημείο και απέκλεισε τον χώρο.

Δύο από

τους δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα, ωστόσο ένας εγκλωβίστηκε κάπου και έπεσε από τον έβδομο όροφο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Ακολούθησε καταδίωξη με πυροβολισμούς, κατά την οποία συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας Γεωργιανός και ένας Αρμένιος, ενώ αναζητείται ο τέταρτος συνεργός, που είναι πιθανόν να κρύβεται σε διαμέρισμα στην πολυκατοικία.

Βρέθηκε ακόμη μια σακούλα με χρυσαφικά και ένα πιστόλι στο διαμέρισμα των ηλικιωμένων, στους οποίους εισέβαλαν αρχικά. Στο ίδιο διαμέρισμα εντοπίστηκε δεμένη και φιμωμένη η κάτοικος του διαμερίσματος.

Ο ύποπτος που διαφεύγει θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος καθώς οπλοφορεί. Πάνω από 100 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στην ευρύτερη περιοχή.

The post Ενας νεκρός σε ληστεία-θρίλερ στο Φάληρο, διαφεύγει ένοπλος συνεργός του appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα