«Εμα, θες να πάμε μαζί στον χορό»;

18:13 8/4/2017 - Πηγή: Protagon

Μπορούμε να τον δικαιολογήσουμε γιατί είναι δεκαεπτά χρονών και να τον συγχαρούμε για τον ίδιο λόγο.

Ο Τζέικομπ Στάουντενμαγερ, όπως όλα τα παιδιά στην Αμερική, ψάχνει αυτές τις ημέρες ένα ταίρι για τον χορό τον τελειόφοιτων, το prom dance.

Είπε να βάλει ένα στόχο πολύ ψηλά και να ζητήσει να τον συνοδέψει η οσκαρική Εμμα Στόουν, το κορίτσι του «La La Land».

Για να εξασφαλίσει το ότι τουλάχιστον η Εμμα θα τον προσέξει έφτιαξε ένα βίντεο με την πρώτη σκηνή της ταινίας, σαν άλλος Ράιαν Γκόσλινγκ, αλλά με δικούς του στίχους.

lang="en" dir="ltr">IM ASKING EMMA STONE TO PROM, and decided to recreate the opening scene from la la land @RyanGosling @LaLaLand @johnjayandrich #prom pic.twitter.com/l28R2rv3I7

Jacob Staudenmaier (@upsettrout) April 4, 2017

Δεν ήταν εύκολο για τον Τζέικομπ να κάνει γύρισμα στον δρόμο ή να κλείσει τον Ντάμιεν Σαζέλ να του σκηνοθετήσει την πρόταση στην Εμα Στόουν.

Κομπάρσους και αυτοκίνητα είχε πάντως, ενώ με λίγη φαντασία το πάρκινγκ του σχολείου γίνεται αυτοκινητόδρομος. (Και τι άλλο από φαντασία δεν είχε αυτή η ταινία;)

Το βίντεο έγινε βάιραλ και έφτασε στα αφτιά και τα μάτια της Εμα Στόουν, γράφει το BBC. Που του έγραψε για να του απαντήσει, συγκινημένη για την τιμή και το όμορφο βίντεο.

Αλλά η απάντηση ήταν «όχι» γιατί αυτό τον καιρό εργάζεται στο Λονδίνο. Του ευχήθηκε καλή επιτυχία και του είπε ότι φέρνει λίγο του Ράιαν Γκόσλινγκ στα μάτια.

Ευτυχώς ο Τζέικομπ θα πάει στον χορό, έστω και μόνος, οπότε δεν χρειάζεται να τον παρηγορήσουμε. Η απάντηση της Εμμα τού φτάνει.

The post «Εμα, θες να πάμε μαζί στον χορό»; appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Protagon
Εμα,ema