Ελληνες βρίζουν στο προφίλ της Σοφίας Βεργκάρα γιατί πανηγύρισε για το Νομπέλ!

Τα πρώτα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Σοφίας Βεργκάρα δεν προοιωνίζουν φιλειρηνική συνέχεια…

Ημέρες του Μουντιάλ του 2014 ξαναζεί το προφίλ της Σοφίας Βεργκάρα στο facebook, όταν είχε τολμήσει να πανηγυρίσει για τη νίκη της χώρας της επί της Εθνικής μας με 3-0. Τότε εκατοντάδες εξοργισμένοι φίλαθλοι άρχισαν να τις επιτίθενται φραστικά.

Η πίκρα μας για την απώλεια του Νομπέλ Ειρήνης που δεν πήγε τελικά στους νησιώτες που βοήθησαν τους Πρόσφυγες ξεσπάει ίσως λίγο

πιο υπερβολικά – και σίγουρα όχι και τόσο ειρηνικά – όσο θα έπρεπε, δημιουργώντας στο εξωτερικό ερωτηματικά για τα φιλειρηνικά αισθήματα μερίδας των Ελλήνων.

Μόλις ανακοινώθηκε το φετινό Νομπέλ Ειρήνης η Σοφία Βεργκάρα έγραψε στο προφίλ της: «Γειά σου αγαπημένε μας Πρόεδρε! Συγχαρητήρια για το Νομπέλ Ειρήνης. Τα σπας. Και εις ανώτερα…».

Αμέσως κάποιος χρήστης σχολίασε κάτω από την ανάρτηση σε άψογε ελληνικά κάτι σχετικό με τον κολομβιανό πολιτισμό ενώ την «στόλισε» με όχι και τόσο κολακευτικούς χαρακτηρισμούς. Αμέσως πήραν τη σκυτάλη και άλλοι με σχόλια που κυμαίνονται από κατηγορίες στους «εβραιομασόνους» της επιτροπής μέχρι χυδαία σεξουαλικά σχόλια.

Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσει τελικά τα φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας και δεν θα συνεχίσει το υβρεολόγιο, ώστε να μπορέσουμε να θέσουμε υποψηφιότητα για το Νομπέλ Ειρήνης και του χρόνου και να μην αποκλειστούμε…

The post Ελληνες βρίζουν στο προφίλ της Σοφίας Βεργκάρα γιατί πανηγύρισε για το Νομπέλ! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα