«Ευφάνταστα ρεπορτάζ» για τα σχόλια Σαμαρά για Μητσοτάκη

Θα πρέπει να το ξέρουμε πλέον. Μετά από κάθε αναμέτρηση στη Βουλή θα υπάρχει μια ασύμμετρη επιχείρηση επικοινωνιακής εκμετάλλευσης του τι έγινε, ποιος «νίκησε», ποιος «συνετρίβη» κλπ.

Ετσι και σε αυτήν της Παρασκευής όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της «Ωρας του Πρωθυπουργού» για την ανομία στη χώρα. Με το που έληξε η συζήτηση ξεκίνησε μια μάχη χαρακωμάτων για το ποιος ήταν ο «νικητής».

Σε αυτό το πλαίσιο η φιλοκυβερνητική

«Εφημερίδα των Συντακτών» ανέφερε ότι όχι μόνο «ηττήθηκε» κοινοβουλευτικά ο πρόεδρος της ΝΔ αλλά και ότι του «πριονίζουν την καρέκλα». Επικαλέστηκε μάλιστα η εφημερίδα τις αντιδράσεις δύο πρώην Πρωθυπουργών, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά.

«Δυο πρώην πρωθυπουργοί της Ν.Δ. φρόντισαν χτες να δείξουν στη Βουλή τη δυσαρέσκειά τους προς τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο μεν Αντώνης Σαμαράς, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, φέρεται να είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους: ‘Σήμερα ο Τσίπρας τον μάσησε και τον έφτυσε΄. Ο δε Κώστας Καραμανλής, περίπου ένα λεπτό αφότου ξεκίνησε τη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σηκώθηκε και βγήκε από την αίθουσα» ανέφερε η «Εφ. Συν.» Μόνο που υπήρχε ένα πρόβλημα: Ο κ. Σαμαράς δεν ήταν καν στη Βουλή την Παρασκευή. Επομένως πότε τα είπε αυτά «σε δημοσιογράφους» για τον κ. Μητσοτάκη;

Συνεργάτες του πρώην προέδρου της ΝΔ, με αφορμή το επίμαχο δημοσίευμα στην «Εφ. Συν.» έκαναν λόγο για «ευφάνταστο ρεπορτάζε» και δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Οπως μάθαμε από ένα ακόμα ευφάνταστο ρεπορτάζ ο κ. Α. Σαμαράς αμέσως μετά την ώρα του πρωθυπουργού χθες στη Βουλή προέβη σε «δήλωση» στους δημοσιογράφους, δήθεν μάλιστα επικριτική εναντίον του προέδρου της ΝΔ…

» Όλα καλά για το ωραίο αυτό παραμύθι.

» Υπάρχει όμως μια «ασήμαντη» λεπτομέρεια: Ο κ. Α. Σαμαράς δεν παρέστη καν στη Βουλή..!».

Τώρα, γιατί δεν ήταν στη Βουλή ο κ. Σαμαράς σε μια τόσο κρίσιμη, για τη ΝΔ και τα πεπραγμενα της δικής του θητείας, συζήτηση είναι ένα άλλο ερώτημα.

The post «Ευφάνταστα ρεπορτάζ» για τα σχόλια Σαμαρά για Μητσοτάκη appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα