Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες έξω από το Εφετείο

Ηταν ακόμα μία άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση από μέλη ή οπαδούς της Χρυσής Αυγής. Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Αλεξάνδρας κοντά στο Εφετείο, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων για την πολύκροτη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο γυναίκες κατέβαιναν από το τρόλεϊ στη λεωφ. Αλεξάνδρας προκειμένου να μεταβούν στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, όπου θα συνεδρίαζε το δικαστήριο για την υπόθεση

της Χρυσής Αυγής. Τότε, έπεσαν πάνω σε δύο άνδρες που πετούσαν φέιγ βολάν με συνθήματα υπέρ της οργάνωσης. Οι δύο γυναίκες ζήτησαν από τον οδηγό να κλείσει τις πόρτες όμως οι δύο άνδρες πρόλαβαν να τις προσεγγίσουν και να τις χτυπήσουν.

Οι δύο γυναίκες, η μία εκ των οποίων είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, γρονθοκοπήθηκαν στο πρόσωπο. Η μία δέχτηκε γροθιά στην μύτη και η άλλη στο στόμα. Αφού συνήλθαν, μετέβησαν στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσουν σχετικά με το επεισόδιο.

Εν τω μεταξύ, η δίκη της Χρυσής Αυγής διεκόπη για τις 3 Νοεμβρίου αφού το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα να βρίσκονται εισαγγελέας και ένας δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ από όπου θα καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

The post Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες έξω από το Εφετείο appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα