Χάκερ αποκαλύπτουν τον γυμνό Τζάστιν Μπίμπερ από το Instagram της Σελένα Γκόμεζ

Ενα πρώην αλλά πολυφωτογραφημένο ζευγάρι έβαλαν στόχο χάκερ που κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του προσωπικού λογαριασμού της Σελένα Γκόμεζ στο Instagram και να δημοσιεύσουν γυμνές φωτογραφίες του Τζάστιν Μπίμπερ.

Οπως γράφει το Variery, οι χάκερ κατάφεραν τη Δευτέρα το βράδυ να παραβιάσουν τον λογαριασμό της αμερικανίδας τραγουδίστριας και να τον χρησιμοποίησαν για να δημοσιεύσουν φωτογραφίες του πρώην φίλου της.

Ο λογαριασμός έκλεισε για λίγη ώρα, μόλις οι διαχειριστές του κατάλαβαν τι συνέβη, και ανέβηκε ξανά σε λίγο – χωρίς φυσικά το επίμαχο υλικό.

(tmz.com)

Καθώς η Γκόμεζ έχει πάνω από 125 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, η παραβίαση έγινε βάιραλ σε ελάχιστα λεπτά.

Οι φωτογραφίες δεν είναι ακριβώς καινούργιες. Είχαν τραβηχτεί σε διακοπές του ζεύγους στα νησιά Μπόρα-Μπόρα στον Ειρηνικό το 2015 και είχαν δημοσιευτεί πριν από ένα χρόνο στο Ιντερνετ και σε περιοδικά.

Οι μάνατζερ της τραγουδίστριας έχουν αναφέρει απλώς ότι οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν από χάκερ, ενώ αυτοί του τραγουδιστή δεν σχολίασαν το γεγονός.

Αρχικά είχαν δημοσιευτεί στην New York Daily News με μαύρα τετράγωνα να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του Μπίμπερ, αλλά αργότερα ήλθαν στο φως και αλογόκριτες φωτογραφίες.

Το ζευγάρι είχε μια μακριά και περιπετειώδη σχέση. Οι πρώτες φήμες κυκλοφόρησαν το 2010 όταν και οι δύο ήταν ανερχόμενα εφηβικά είδωλα, αλλά επιβεβαίωσαν τη σχέση του το 2011. Χώρισαν και επανασυνδέθηκαν αρκετές φορές πριν το (οριστικό;) τέλος της σχέσης του το 2016.

The post Χάκερ αποκαλύπτουν τον γυμνό Τζάστιν Μπίμπερ από το Instagram της Σελένα Γκόμεζ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα