Μπουτάρης: «Ανανδροι και ζώα» αυτοί που βανδάλισαν το σπίτι μου

Τις ευχαριστίες του σε όσους του συμπαραστάθηκαν στην πρόσφατη επίθεση στην κατοικία του εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ενώ αναφέρθηκε και όσους διέπραξαν τον βανδαλισμό.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα, ο κ. Μπουτάρης έκανε λόγο για άνανδρη επίθεση σε βάρος του.

Ανέφερε ότι η Διεύθυνση Ασφαλείας προχώρησε σε 24ωρη μόνιμη παρουσία και φύλαξη του σπιτιού του και πρόσθεσε ότι, μετά από συστάσεις των Αρχών,

προχώρησε στην τοποθέτηση καμερών.

«Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι υπερήφανα, όμως ήθελές τα και παθές τα. Όταν παίρνεις μια θέση θα έχεις και αντιφρονούντες που είναι στην κατηγορία των ζώων», είπε.

Πρόσθεσε ότι «η άσκηση βίας και μάλιστα τέτοιους είδους η οποία δε περιλαμβάνει μόνο εμένα αλλά και την οικογένειά μου και όταν έχεις παιδιά δεν είναι το πιο απλό πράγμα στο κόσμο».

Την επίθεση καταδίκασαν ακόμη ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων «Ανοιχτή Πόλη» Ρία Καλφακάκου και «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Δελής.

Ο βανδαλισμός είχε γίνει τη νύχτα της Τετάρτης προς τη Πέμπτη 8 Νοεμβρίου.

Οι δράστες μπήκαν από την είσοδο της πολυκατοικίας, ανέβηκαν στον όροφο όπου διαμένει ο κ. Μπουτάρης και έβαψαν με κόκκινο σπρέι την πόρτα του διαμερίσματος, ενώ έγραψαν στον τοίχο της οικοδομής τη λέξη «προδότη».

The post Μπουτάρης: «Ανανδροι και ζώα» αυτοί που βανδάλισαν το σπίτι μου appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα