Απίστευτος Αντετοκούνμπο «νίκησε» και τον Λεμπρόν – «το κάνω για τον πατέρα μου»

«Το κάνω για τον πατέρα μου, το κάνω για την οικογένειά μου, το κάνω για την ομάδα μου, το κάνω για το Μιλγουόκι!». Με αυτά τα λόγια συνόδευσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μια από τις μεγαλύτερες βραδιές στην καριέρα του στο ΝΒΑ· προφανώς ως την επόμενη που θα έλεγε και ο μέγας Νίκος Γκάλης.

Το τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης (ξημερώματα Τετάρτης, ώρα Ελλάδας) στο Μιλγουόκι είναι για τα δεδομένα της ομάδας του Giannis ένα έπος: οι Μπακς υποδέχτηκαν τον «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς και τους εξαιρετικά φορμαρισμένους Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι μετρούσαν 16 νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια

– οι Μπακς επικράτησαν με 119-116.

Ο 23χρονος Ελληνας ήταν για ακόμα μια φορά ο ηγέτης της ομάδας του, παίζοντας στα ίσα τον Λεμπρόν. Ο Giannis τελείωσε τον αγώνα αγγίζοντας το τριπλ νταμπ, αφού είχε 27 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασσίστ, χαρίζοντας τη δύσκολη νίκη στην ομάδα του. Ο Αντετοκούνμπο αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα.

The best from Giannis in tonight's matchup against the Cavs!!

27 pts | 13 rebs | 8 asts | 2 stls | 1 blk pic.twitter.com/9ZG4nA7x9h

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 20, 2017

Οι Μπακς απώλεσαν μεγάλη διαφορά στην τέταρτη περίοδο αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Αντετοκούνμπο ανέφερε πως «ήταν ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα μας. Δείχνει ωριμότητα. Συνήθως, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, καταλήγουμε να χάσουμε το παιχνίδι».

"It was a big step for our team. It shows maturity…We just played together. We took a step forward." – @Giannis_An34 pic.twitter.com/N6OJy4UCu9

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 20, 2017

Aξιος συμπαραστάτης του Αντετοκούνμπο ήταν ο Έρικ Μπλέντσο, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους ενώ 18 πέτυχε ο Κρις Μίντλετον.

Ο Λεμπρόν βέβαια κέρδισε την «προσωπική» του μονομαχία με το Γιάννη, αφού σταμάτησε στους 39 πόντους, ευστοχώντας μάλιστα σε 14 από τα 22 σουτ που επιχείρησε.

Μία ημέρα νωρίτερα, ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι το αγαπημένο παιδί του Μιλγουόκι και του Γουισκόνσιν, επιθεώρησε το υπό κατασκευή στάδιο των Μπακς.

Go along with @Giannis_An34 as he tours the new Bucks Arena for the first time! pic.twitter.com/0B09QBgP0I

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 18, 2017

The post Απίστευτος Αντετοκούνμπο «νίκησε» και τον Λεμπρόν – «το κάνω για τον πατέρα μου» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα