Αντί για την ομιλία στη ΔΕΘ, η ΕΡΤ θα δείξει ξανά τον χορό του Τσίπρα στο χωριό του!

16:47 9/9/2016 - Πηγή: Protagon
Το πρόγραμμα της ΕΡΤ στο διαδίκτυο, δείχνει καθαρά την αλλαγή στο πρόγραμμα λόγω της απεργίας της ΠΟΣΠΕΡΤ

Οσοι περίμεναν να δουν τον πρωθυπουργό στην τηλεόραση το απόγευμα του Σαββάτου, δεν πρόκειται να απογοητευθούν. Μπορεί βέβαια να μην ακούσουν την ομιλία του από τη ΔΕΘ αλλά θα μπορέσουν να τον δουν και να τον απολαύσουν (ειδικά όσοι έχασαν λόγω διακοπών την πρώτη μετάδοση

του ρεπορτάζ) σε μια ασυνήθιστη στιγμή του: να χορεύει με τους συγχωριανούς του τον παραδοσιακό χορό «Καγκελάρι».

Ο χορός του Αλέξη Τσίπρα αλλά και οι αντιδράσεις των συγχωριανών του που τον κοίταζαν στα μάτια και του έσφιγγαν το χέρι, έχουν καταγραφεί από την κάμερα και έχουν προστεθεί στο επεισόδιο της εκπομπής Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί» η οποία θα καλύψει το κενό στο πρόγραμμα που δημιουργεί η μη μετάδοση της ομιλίας.

Ο συγκεκριμένος προγραμματισμός της ΕΡΤ στάθηκε αφορμή να διασταυρώσουν για άλλη μια φορά τα ξίφη τους κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση με την τελευταία να κατηγορεί την κρατική τηλεόραση ότι «το παράκανε».

Απαντώντας η ΕΡΤ υπερασπίζεται τον προγραμματισμό της και διαβεβαιώνει «κακοπροαίρετους» (όπως γράφει χαρακτηριστικά) ότι η εκπομπή «Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί» ήταν ήδη προγραμματισμένη πριν την απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ και απλώς άλλαξε ώρα και μέρα μετάδοσης γιατί έτσι κι αλλιώς τον χρόνο αυτόν τον δικαιούται ο Αλέξης Τσίπρας, οπότε είναι δικαίωμά του να δείξει ό,τι θέλει και ότι εξυπηρετεί το κόμμα του.

«Δεν θα ποινικοποιήσουμε τώρα και τον χορό» καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

The post Αντί για την ομιλία στη ΔΕΘ, η ΕΡΤ θα δείξει ξανά τον χορό του Τσίπρα στο χωριό του! appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα