Ανάρπαστα γίνονται τα μπλουζάκια «Ακουγα κι Εγώ Lemmy»

Η σελίδα του site originalemmyfans.gr όπου μπορεί κάποιος να προμηθευτεί το μπλουζάκι «Ακουγα κι εγώ Lemmy»

Δεν προλαβαίνουν να παίρνουν παραγγελίες οι ιδιοκτήτες του on-line καταστήματος originalemmyfans.gr, που άρχισε να πουλάει από τις πρώτες πρωϊνές ώρες t-shirts για όσους θέλουν να δηλώσουν τη φανατική αγάπη τους στο θρυλικό συγκρότημα και να ξεχωρίσουν από όσους δεν το αγαπούσαν τόσο φανατικά.

Τα μπλουζάκια βγαίνουν σε τρία χαρούμενα χρώματα και κοστίζουν 20 ευρώ το ένα, ενώ αν παραγγείλεις δύο, παίρνεις το τρίτο με έκπτωση 50%.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους για να το προμηθευτεί κάποιος, πρέπει να στείλει μια φωτογραφία του όπου πρέπει να φαίνεται καθαρά το χαρακτηριστικό μουστάκι του Lemmy Kilmister.

Οι φανατικοί φίλοι των Motörhead p;antvw, εκφράζουν την ικανοποίησή τους, καθώς με τα συγκεκριμένα t-shirts μπορούν να ξεχωρίσουν όσοι άκουγαν από πάντα το συγκρότημα και ζούσαν σαν τον Lemmy, με αυτούς που άρχισαν να παριστάνουν τώρα ότι ήταν ροκάδες και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αναφέρονται σε αυτόν.

Εξάλλου, για τον λόγο αυτό, δημιουργήθηκε στο facebook του group «Εμείς έχουμε το αυθεντικό μουστάκι του Lemmy», ενώ όπως ανακοινώθηκε, μέσα στις επόμενες μέρες θα οργανωθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη του πιο πιστού σωσία του Lemmy.

The post Ανάρπαστα γίνονται τα μπλουζάκια «Ακουγα κι Εγώ Lemmy» appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα