Αγωνία για τον αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής, από το νοσοκομείο της Καρδίτσας, ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά την διάρκεια αγροτικών εργασιών.

Ο Μπούτας είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στις κινητοποιήσεις των αγροτών και συχνά εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του γνωστού «μπλόκου της Νίκαιας». Είναι πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Καρδίτσα, όταν το τρακτέρ που χρησιμοποιούσε

τον καταπλάκωσε και του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στα πόδια και στο χέρι.

Σύμφωνα με Karditsalive.Net o Βαγγέλης Μπούτας εκτελούσε εργασίες ψεκασμού στο αμπέλι του. Ωστόσο κατά τη διάρκεια των εργασιών το τρακτέρ ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει τραυματίζοντας τον στα άκρα. Μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και έγινε χειρουργείο. Μετά το χειρουργείο κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισαν για την περαιτέρω νοσηλεία του και αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net η κατάσταση των τραυμάτων του κρίνεται σοβαρή ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή του.

The post Αγωνία για τον αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα